Kepez Belediyesi, Anfaş City Expo 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda dikkat çekici bir uygulama gerçekleştirdi. Fuar alanının ortasında 12x13 metre boyutlarında bir stant kuran belediye, standın zeminine mini yol yapımında kullanılan asfalt döktü. Ayrıca, zemin üzerinde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün 6. yılına atıfta bulunan logo yer aldı.
Standın içerisinde, belediyenin yaptığı Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, Kepezpark Varsak Yüzme Havuzu, Arif Nihat Asya Açıkhava Tiyatrosu ve önümüzdeki aylarda tamamlanacak olan Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi ile Kepez Cami'nin maketleri sergilendi. Ayrıca, İstanbul İstiklal Caddesi'nde kullanılan nostaljik tramvay ve devrim arabasının maketleri de katılımcıların ilgisini çekti.
Stantta ayrıca 4 büyük led ekran ve 3 küçük ekran aracılığıyla belediyenin gerçekleştirdiği ve planladığı projelerin görsel sunumları yapıldı. Kepez Vizyon dergisi, kültür bültenleri ve çocuklara yönelik etüt merkezlerinin tanıtımını içeren broşürler de ziyaretçilere dağıtıldı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA