Başkan Demircan Kasımpaşa'nın Sorunlarını Dinledi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla uzun süre istişarede bulunan Başkan Demircan, “Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.

05 Nisan 2015 Pazar, 08:35
Başkan Demircan Kasımpaşa'nın Sorunlarını Dinledi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla uzun süre istişarede bulunan Başkan Demircan, “Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Yahya Kahya Mahallesi Halk Meclisi Toplantısı’nda Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşın sorunlarını dinledi. Toplantı sonrası muhtarlar ile mahalleyi gezerek mahalleliden detaylı bilgi alan Demircan, muhtarlar ile mahalle sakinlerinden gelen bir takım istek ve talepler üzerine istişarelerde bulundu. İstişare sonrası Demircan, “Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.
“BELEDİYECİLİK ÇOK SIKI HALK TEMASI GEREKTİREN BİR ALAN”
45 mahalle ve 15 bölgede yürütülen Halk Meclisi Toplantıları’na katılarak vatandaşın sorunlarını dinlediğini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bugün Kasımpaşa’nın merkezindeyiz. En tarihi mahallelerimizden birinde Yahya Kahya Mahallesi’ndeyiz. Belediyecilik çok sıkı halk teması gerektiren bir alan, siyasetin en halkla ilişkilerinin olduğu bir alan. Biz de hem kendimiz, hem meclis üyelerimiz, hem muhtarlarımız hem belediyemizin personeliyle toplantılarımızı rutin olarak yapmak zorundayız. Rutini kaybedersek ilişkiyi koparma ihtimalimiz var. Özellikle buna çalışıyoruz. Bugün de bunun için buradaydık.
Vatandaşların halk meclislerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demircan, “Vatandaşımız da bu işten çok memnun. Çünkü gözlemliyoruz ki, vatandaşın bize intikal ettiği meseleler gündelik hayatın çok daha çözümü kolay meseleleri. Sadece hayatın sürdürülmesiyle ilgili günlük meselelerine kadar düşünmüşüz. Bu da bizim için mutluluk verici. Her geçen gün daha iyiyi nasıl yapabiliriz onun için çalışıyoruz. Ama şu an yaptığımız Beyoğlu’nda, hayatın içerisinde olmak ve insanlarla birlikte bu yaşamı yürüyerek hizmetleri üretmek. Ben ekibime,meclis üyelerime ve bizimle birlikte yürüyen tüm yol arkadaşlarıma, bizi hem seçerek hem severek hem destek veren halkımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti