Başkan Karaosmanoğlu Karla Mücadele Eden Personeli Tebrik Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, karla yoğun mücadele eden yönetici ve personelleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

05 Nisan 2015 Pazar, 08:45
Başkan Karaosmanoğlu Karla Mücadele Eden Personeli Tebrik Etti
-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, karla yoğun mücadele eden yönetici ve personelleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Kış mevsiminde yoğun bir kar yağışına maruz kalan Kocaeli’nde, şehir genelinde gerçekleştirilen başarılı çalışmalarla vatandaşın yaşamı kolaylaştırılmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kurum ve kuruluşların gerek personel gerek makine takviyeleriyle uyum içerisinde bir çalışma sergilenmişti. Bu nedenle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu özverili çalışma nedeniyle Solaklar Şantiyesinde kurum personelleriyle bir araya geldi.
Toplantıda İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön’un yanı sıra daire başkanları ve çalışanlar hazır bulundu. Yoğun kar yağışı nedeniyle sahada büyük emekler sarf eden personele konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Karla mücadele eden tüm personelimi tebrik ediyorum. Gönülden yapılan hizmetin karşılığını hepimiz dualarla aldık” dedi.
Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü’nü bünyesinde bulunduran Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay konuşmasında, “Sert geçen kış ayında karla mücadelede bizlere destek veren Büyükşehir Belediyemizin tüm birimlerinin ve kurumlarının çalışanlarıyla, vatandaşımıza hizmet ederek yolları açık tuttuk. Başta İSU Genel Müdürlüğümüz bizlere çok destek verdi. İZAYDAŞ ve Kent Konut Genel Müdürlerimiz de gerek makina gerek çalışan konusunda destekleri için çok teşekkür ederiz. Toplu Taşıma, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar ve İtfaiye Daire Başkanlıklarımız da bize çok önemli destekler verdiler. Bütün personelimize bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Karaosmanoğlu da, “Baharın müjdeci günlerinden bir tanesinde bir aradayız. Bu sene bereketli bir yağış aldık. Geçen sene bugünlerde Yuvacık Barajı tamamıyla dipteydi. Yazın susuz kalma olasılığını düşünerek, önlemimizi önceden aldık. Yer altı kaynaklarımızı önceden yerlerini belirlemiştik. Bu sene yağmur ve kar yağışı çok şükür arzu ettiğimiz kadar oldu. Kış hazırlığımızı aylar öncesinden yaparak, yağışta yolları açık tutmada kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileriyle beraber çalışarak bu şehirde sıkıntı çektirmedik. İnanıyorum ki güzel günler geçirdik. Karla mücadelede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı ve kurum yöneticilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Kocaeli’de yaşamanın ayrı bir güzellik olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Doğru iş yapanı millet tercih eder. Biz vatandaşımıza hep samimi ve adaletli davrandık. Böyle olursa şehirde her şey güzel olur. Devletin bütün kurumları vatandaşımıza hizmet edecek. Tek görevi de budur. Her şeye hazırlıklı olacağız. Çalışma arkadaşlarımız görevini en iyi yapacağına inansın. Türkiye’nin seçkin bir yerel yönetimi olduk. Daha verimli ve kaliteli olmak için daha çok çalışacağız. İnsan kaynaklarımızı değerlendireceğiz. Daha kaliteli hizmetler için standardımızı daha da yukarılara çekeceğiz. Yaptığımız işin en güzeli yapmak için mücadele edecek, güzelini gerçekleştireceğiz. Yolun, altyapıların ve üstyapıların en kalitesini biz yapacağız. Halka ve insanımıza en çok biz değer vereceğiz. Devletin asık suratı çok gerilerde kaldı. Halkımıza değer verirsek bize de değer verirler. İnsanıma ve çalışanıma değer veriyorum. Bizim çalışanlarımızın hepsi aynı değerdedir. Hizmet ve halkımızın duasını almak tek amacımızdır. Bu kültür, bu inanç ve bu imanda olacağız” dedi.
Kurumlar arası birliktelik ve uyumun çok ama çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bir telefon kadar birbirimize yakın olacağız. Bizler iş üretmekle yükümlüyüz. Kurumlar arası iletişimle kopukluğu asla kabul edemem. Bizim kurumumuz da pozitif enerjiyle hizmet üretiyoruz, üreteceğiz. Tüm çalışanlarımız kendi alanlarında sorumluluk alacak. Büyükşehir’de benim adamım diye bir şey asla yoktur. En çok çalışan benim adamımdır. Benim en sevdiğim çalışanım en çok çalışandır. Büyükşehir’de partili diye asla ayrım yapmadım, yapılmasına izin vermem. İşini yapmayan çalışanlarımızla yolumuzu ayırırız. Yöneticilerimizden daha verimli, standardı daha yüksek işleri üretmesini istiyorum. Çalışanlarımız kendilerini yenilesin. Personelimin çağdan geri kalmasını istemiyorum. Kendini yenileyen standardı yakalamış ve işinde eğitim almış bir personel yapısını oluşturmalıyız. Sertifika programlarıyla çalışanlarımızı eğitelim. Her meslek alanındaki personelimize bu çalışma değer katacaktır. Teknik personelimiz kendini geliştirerek aranan insan olsun. Teknolojiyi ve bilgiyi takip eden, bu donanımını sahada uygulayan personel istiyorum. Görevini yaparak yoğun kar yağışında gayretli çalışan, içtenlikle verimli çalışmaların devamını bütün arkadaşlarımdan tekrar tekrar bekliyorum” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”