Zeyyat Kafkas “Trabzon'u Geleceğe Taşımak İçin Gelişim Stratejisi Oluşturulmalı”

AK Parti Milletvekili aday adayı Zeyyat Kafkas, Trabzon’u geleceğe taşımak için mutlaka bir gelişim stratejisi oluşturulması gerektiğini söyledi.

05 Nisan 2015 Pazar, 09:09
Zeyyat Kafkas “Trabzon'u Geleceğe Taşımak İçin Gelişim Stratejisi Oluşturulmalı”
-

AK Parti Milletvekili aday adayı Zeyyat Kafkas, Trabzon’u geleceğe taşımak için mutlaka bir gelişim stratejisi oluşturulması gerektiğini söyledi.
Trabzon’un ‘Dünya Kenti’ olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Kafkas, bu yöndeki hamlelerin, kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinin ortaklaşa çabalarıyla sonuç vereceğini ifade etti.
Kentte üretim ve istihdamın artırılmasına yönelik çabaların önemine gerektiğine de değinen Zeyyat Kafkas, "Trabzon gerek jeopolitik konumu gerekse de taşıdığı değerler anlamında sağlık, turizm, kültür ve eğitim şehri olması noktasında önemli bir vizyona sahiptir. Yine lojistik merkezin hızlandırılması doğrultusunda takipçi olmalıyız. Demiryolunun Trabzon’a getirilmesi yönündeki gayretlerin devamından yanayız. Kentimizin gerçekten hak ettiği konuma taşınması adına el ele gönül gönüle çalışmalıyız. Trabzon’u ayağa kaldıracak projeler hemen hemen netleşmiştir. Artık eylem planına yönelik adımlar atılması zamanıdır. Bu anlamda sivil toplum örgütlerinin, yerel yönetimlerin, devlet kurumlarının ve birey anlamında her vatandaşımızın üzerine düşen sorumluluklar vardır. Dünya kenti Trabzon amacıyla yürünen yolda Marka Kent algısını da güçlendirmeliyiz" dedi.
Türkiye’nin dünyada hızla gelişen ve lider ülkeler konumuna yükselen bir ülke olduğunun altını çizen Kafkas, "Trabzon bu anlayış içerisinde içinde bulunduğu bölgenin merkezi konumundadır. Artık şehrimizin gündeminin küçük projeler değil dev yatırımlar meşgul etmektedir. Bütün bunların tamamı da AK Parti Hükümeti’nin Trabzon’a bakış açısının ürünleridir. Geçmişle kıyaslandığında kentteki değişim ve büyüme apaçık görülmektedir. İşte hemşehrilerimiz bugüne kadar olduğu gibi yaklaşan 7 Haziran seçimlerinde de büyüme ve gelişme adına tercihini AK Parti’den yana kullanmalı, onlar adına hizmet kovalayacak kadroları Ankara’ya göndermelidir" diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi