Ölüdeniz'de Turizm Haftası Kapsamında Lokma ve Dondurma İkramı Gerçekleştirildi

Ölüdeniz'de, Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte lokma dökülüp, ücretsiz dondurma dağıtıldı. Etkinliğe Muğla Valisi Amir Çiçek de katıldı.

Ölüdeniz'de Turizm Haftası Kapsamında Lokma ve Dondurma İkramı Gerçekleştirildi
Ölüdeniz'de, Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte lokma dökülüp, ücretsiz dondurma dağıtıldı. Etkinliğe Muğla Valisi Amir Çiçek de katıldı.
Google News'te Abone Ol

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, Turizm Haftası dolayısıyla lokma dökme etkinliği düzenleyerek, yerli ve yabancı turistlere ücretsiz dondurma ikramında bulundu. Etkinliğe katılan Muğla Valisi Amir Çiçek, turizm sezonu öncesi yapılan bu tür organizasyonların önemine değindi.

Etkinlikte, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri tarafından dağıtılan lokmalar ve dondurmalar, ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı. Vali Amir Çiçek, Muğla ve ilçelerindeki turizmi 12 aya yayma hedefini vurgulayarak, alternatif turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Çiçek, turizmin yıl boyunca canlı tutulmasının, hem vatandaşların hem de işletmecilerin elinde olduğunu belirtti.

Vali Çiçek, ayrıca kış sezonunda iç turizmin canlandırılması gerektiğini, bunun için misafirperverliğin öne çıkarılması gerektiğini de sözlerine ekledi. Güvenlik güçlerinin hanutçulukla mücadeledeki başarılarına dikkat çeken Çiçek, bu konudaki denetimlerin artarak devam edeceğini açıkladı. İşletmecilere de uyarılarda bulunan Vali Çiçek, hanutçulukla mücadele edenlerin tespit edilmesi durumunda gerekli yaptırımların uygulanacağını belirtti.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin