Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Atatürk Devlet Hastanesi bahçesine yeni bir park alanı yapılacağını duyurdu. Başkan Kafaoğlu, hastane başhekimi Nazmi Başaran ile birlikte hastane bahçesinde yer alan çocuk oyun parkında incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında ailelerle de görüşen Kafaoğlu, hastane bahçesine yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti. Aileler, çocuklarının hastaneye geldiklerinde oyun oynayacakları bir alan bulamadıklarını ifade ederek, yapılan çocuk oyun parkı için teşekkür ettiler.
Başkan Kafaoğlu, çocuk hastaların hastaneye geldiklerinde oyun oynamak istediklerini, bu nedenle sağlıklı ve kauçuk kaplamalı bir oyun alanı oluşturduklarını söyledi. Ayrıca, hastane bahçesine yeşil alanlar ve park alanları kazandırmak için projelerin hazırlandığını ve ihale işlemlerinin ardından hastaneye güzel bir park kazandıracaklarını vurguladı.
Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Nazmi Başaran ise, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ederek, Başkanın her zaman kendilerine destek olduğunu dile getirdi. Hastaneye yapılan katkıların, hasta ve yakınları için büyük önem taşıdığını belirtti.
Kaynak: Mersin Haber + IHA