Manavgat’ta 23 Nisan Çocuk Bayramı, Hastanede Coşkuyla Kutlandı

Manavgat Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, hasta çocuklar için özel bir kutlama ile gerçekleştirildi. Başhekim Mehmet Çınar, çocukların yanında oldu.

Manavgat’ta 23 Nisan Çocuk Bayramı, Hastanede Coşkuyla Kutlandı
Manavgat Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, hasta çocuklar için özel bir kutlama ile gerçekleştirildi. Başhekim Mehmet Çınar, çocukların yanında oldu.
Google News'te Abone Ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Manavgat Devlet Hastanesi'nin çocuk servisinde yatan hastalar için özel bir kutlama gerçekleştirildi. Hastane, çocuk servisini bayram atmosferine uygun şekilde süslerken, Başhekim Mehmet Çınar hasta çocukları ziyaret etti ve onlara hediyeler dağıttı. Yaşları 0-14 arasında değişen çocuklarla sohbet eden Çınar, sağlık durumları hakkında bilgi alarak ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başhekim Mehmet Çınar, 23 Nisan'ın sadece Türkiye için değil, dünya çocukları için de önemli bir gün olduğunun altını çizdi. “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada sadece ülkemizde kutlanıyor. Bu, çocuklarımıza ve gelecek nesillere verdiğimiz önemin bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Kutlama programının, tedavi süreçlerinde çocuklara moral motivasyonu sağladığını belirten Çınar, “Amacımız, tedavi gören çocuklarımızın bu süreci daha kolay atlatmalarını sağlamak ve ulusal günümüzü birlikte kutlamak. Böylece bu tarihi günü genç nesillerimize aşılamış oluyoruz” dedi.

Manavgat Devlet Hastanesi'nde düzenlenen kutlama etkinliğinde, 12'si kız, 13'ü erkek olmak üzere toplam 25 çocuğa oyuncaklar, bebekler, arabalar ve boyama kalemleri gibi hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin