Halter Federasyonu'nun programında yer alan "Gençler Kulüpler Halter Türkiye Şampiyonası", 23-26 Nisan tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilecek. Bu önemli organizasyona Adana'dan 14 sporcu katılacak. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Erdal Ekici, Adana'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını vurgulayarak, Konya'dan madalya ile dönmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Ekici, Türkiye Şampiyonası için antrenmanlara devam ettiklerini belirtti ve "Kentimizde sık sık müsabakalar yapıyoruz. Başarılı sporcularımızla birlikte plan program çerçevesinde çalışıyoruz. Gençlikspor kulübünden 14 sporcu ve bölge antrenörü Adil Gül ile katılacağız. Hedefimiz, 90 kulüp arasında ilk 6'ya girerek milli takımlara yeni sporcular göndermektir. Bu müsabakalar sonucunda Adana'ya madalyalarla döneceğimize inanıyorum" dedi.
Ekici, tesis ve diğer konularda destek veren Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye de teşekkür etti. Konya'daki müsabakalar için katılacak sporcuların isimleri ise şu şekilde: Ayşegül Yağmur, Görkem Karaca, Münevver Bozdağ, Yonca Aymaz, Nazlıcan Özgün, Göksun Türkeş, Anılcan Akbulut, Mertcan Polat, Kazım Figen, Doğuş Diken, Fatih Dağ, Mehmet Önder, Selçuk İnci ve yedek sporcu Özgür Günel.