Samsun İlkadım'da 23 Nisan Kutlamaları Kapsamında Öğrenciye Vali Makamı Devredildi

Samsun İlkadım'daki 23 Nisan etkinliklerinde, Vali İbrahim Şahin makamını öğrenci Pelin Köseoğlu'na devretti. Pelin, çocukların ihtiyaçları ve sorunları üzerine önemli mesajlar verdi.

Samsun İlkadım'da 23 Nisan Kutlamaları Kapsamında Öğrenciye Vali Makamı Devredildi
Samsun İlkadım'daki 23 Nisan etkinliklerinde, Vali İbrahim Şahin makamını öğrenci Pelin Köseoğlu'na devretti. Pelin, çocukların ihtiyaçları ve sorunları üzerine önemli mesajlar verdi.
Google News'te Abone Ol

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, İlkadım Mehmetçik Ortaokulu öğrencisi Pelin Köseoğlu'na makamını devretti. Öğrenciler, valilik makamına gelerek Vali Şahin'e çiçek takdim etti.

Pelin Köseoğlu, temsili vali olarak yaptığı konuşmada, ülke sorunlarının çözümünde çocuklara önemli görevler düştüğünü belirtti. "Samsun, bölgemizin en güzel illerinden biri. İlimizi, ekonomik, sosyal ve eğitim alanında ülkemizin önde gelen şehirleri seviyesine çıkarmalıyız," dedi. Ayrıca, mevcut kütüphane ve çocuk parklarının yetersiz olduğunu ifade ederek, geleneksel çocuk oyunlarının oynanabileceği alanların oluşturulmasını önerdi. Pelin, okul giriş ve çıkışlarında güvenlik tedbirlerinin artırılması gerektiğine de dikkat çekti.

Vali İbrahim Şahin ise ziyarette, çocukların isteklerinin takipçisi olacaklarını vurguladı. "Bu sembolik devralma nedeniyle çok mutluyum. Atatürk'ün çocuklara emanet ettiği bu bayramda, tüm çocukların bayramını kutluyorum," şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda, Vali Şahin konuk öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Ziyarette ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, okul idarecileri ve öğretmenler de yer aldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin