Anamur'da Polis Noktasına Ateş Açıldı: 1 Yaralı

Mersin Haber - Mersin'de polis noktasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Polisler saldırıya anında karşılık verdi, bir polis hafif yaralandı

Anamur'da Polis Noktasına Ateş Açıldı: 1 Yaralı

Mersin Haber - Mersin´in Anamur İlçesi´nde Antalya Mersin (D-400) Karayolu Sanayi girişindeki polis noktasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Olay 23:15 sularında meydana geldi.

 

Alınan bilgilere göre polis noktasına Anamur Dragon Çayı Köprüsü Batı ayağının bulunduğu DSİ yolunun kesişme noktasından üç el ateş edildiği belirtildi.

 

Polisin ise karşılık verdiği saldırıda polis D-400 karayolu ile deniz kıyısına kadar olan yaklaşık 1.5 kilometrelik mesafede Dragon çayının her iki yanını ablukaya alarak operasyon başlattı. 

 

1 POLİS YARALANDI
 
Polisin de karşılık vermesi sonucu kısa süreli çatışma yaşandı. Saldırganlar, gece karanlığından faydalanarak olay yerinden kaçarken, omzuna saçma isabet eden bir polis memuru ise hafif yaralandı.
Kaynak: Mersin Haber

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin