3 Yaşındaki Minik Fatih Şehit Babasını El Sallayarak Uğurladı

Dİyarbakır'da şehit düşen bir jandarmanın 3 yaşındaki oğlu, babasının cenazesini el sallayarak uğurladı. İşte detaylar...

26 Kasım 2016 Cumartesi, 23:25
3 Yaşındaki Minik Fatih Şehit Babasını El Sallayarak Uğurladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş 32 yaşındaki Mehmet Arıyeşil, Eskişehir'de gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine asker kıyafetiyle annesinin kucağında katılan 3 yaşındaki Fatih Arıyeşil, babasının tabutunu öptü, el salladı.

Evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenazesi, dün akşam saatlerinde askeri uçakla Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı'na getirildi. Şehit Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenazesi bugün öğleyin Yunus Emre Devlet Hastanesi 2 Eylül Hizmet Binası morgundan alınarak törenin yapılacağı Reşadiye Camii'ne götürüldü.

BABAN BURADA YATIYOR OĞLUM

Cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, şehidin babası İsmail Hakkı Arıyeşil, annesi Hamide Arıyeşil, kardeşi Fatma Arıyeşil, şehidin eşi İpek Arıyeşil ve 3 yaşındaki oğlu Fatih Arıyeşil, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze törenine binbaşı üniforması giyerek annesi İpek Arıyeşil'in kucağında katılan Fatih Arıyeşil babasının tabutuna sarıldı. İpek Arıyeşil oğluna tabutu göstererek "Bak oğlum baban burada yatıyor" dedi.

Törende baba İsmail Hakkı, anne Hamide ve kızkadeş Fatma Arıyeşil de tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit uzman çavuş Mehmet Arıyeşil'in Türk bayrağına sarılı tabutu askerler tarafından top arabasına kadar taşındı. Bir yakının kucağında top arabasını yanına getiren minik Fatih babasının tabutunu öptü, ardında da tabuta doğru el salladı.

Bir süre top arabasıyla götürülen şehidin cenazesi, daha sonra cenaze aracına konuldu. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil, Eskişehir'in Seyitgazi İlçesine götürülerek Ayvalı Mahallesi mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.




haberler

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”