8 Aydır Kayıp Genç En Son Mersin’de Görüldü!

En son Mersinde görülen ve 8 aydır kayıp olan gencin ailesi yardım istiyor.

18 Eylül 2018 Salı, 10:28
G: 18.09.2018 - 10:34
8 Aydır Kayıp Genç En Son Mersin’de Görüldü!
-

Hacı Bayram Bozdoğan, geçen yıl 15 Eylül’de ailesiyle yaşadığı evinden Türkiye'ye tatile gelmek için ayrıldı. Bozdoğan, bir süre sonra telefonda görüştüğü ailesine Almanya’ya yerleşip orada hayatını sürdürmek istediğini söyledi.
Ailesiyle en son 29 Ocak’ta görüşen Bozdoğan, Almanya’da olduğunu ve mutlu olduğunu söyledi. O günden sonra anne ve babası Bozdoğan’dan bir daha haber alamadı. Günlerce oğullarının kendisini aramasını bekleyen Kahramanmaraşlı gurbetçi aile, araştırmaları sonucunda oğullarının Almanya’da olmadığını öğrendi ve bunun üzerine Türkiye’ye gelerek oğullarını aramaya başladı. Aile oğullarının en son kaldığı Mersin’e gelerek burada aramalarına devam etti.
“İŞİMİ GÜCÜMÜ BIRAKIP OĞLUMU ARAMAYA GELDİM”
Oğlunun bulunması için devlet büyüklerinden yardım isteyen baba Kadir Bozdoğan, "Oğlum 9’uncu ay 2017 yılında evden ayrıldı. Ben Türkiye’ye gideceğim ve ardından Almanya’ya yerleşip, hayatımı orada sürdüreceğim dedi. Bizden onay alıp çıktı. Ama onay vermesek de kanunlar müsaade ettiği için ayrılabilirdi. En son Mersin’de bir otelde kalmış. Devlet büyüklerimize çağrı yapıyorum. Başkanımıza ve İçişleri Bakanımıza sesleniyorum. Başkanımız bizim değil bütün dünyanın başkanı. Emniyetin bu işi çözeceğine çok inanıyorum. Bizim bu işi çözme imkanımız kalmadı. İşimi gücümü bırakıp oğlumu aramaya geldim. Sağ olduğu haberini almak istiyorum. Onu alıp gidecek değilim. Kanunlar onu aramama izin vermiyor. Bu da bize sıkıntı yapıyor. Devletimiz bize bir haber versin" dedi.
"Onu gören haber verirse ödül vereceğim"
Oğlu hakkında haber veren kişiye hediye vereceğini söyleyen baba Kadir Bozdoğan, “Biz perişan olduk. Hayatından endişe etmeye başladık. Eğer bizi duyuyorsan bir an önce bizimle iletişime geç oğlum. Her şey daha iyi olacak. Bizim sana karşı bir kırgınlığımız yok. Tüm ailesi ve sevenleri üzülüyor. Oğlum yeter ki bulunsun” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı