82 Evler Mahallesi Kararını Vermiş, Şevket Can Diyor

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şevket Can, 82 Evler mahallesinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

06 Mart 2019 Çarşamba, 16:08
82 Evler Mahallesi Kararını Vermiş, Şevket Can Diyor
-

Seçim çalışmalarında hız kesmeyen Başkan Can, 82 Evler mahallesinde kahve toplantısıyla devam etti.
Konuşmalarda ilk sözü alan 82 Evler mahalle muhtarı İsmet Altunkanat, Başkan Can’a mahallerine yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, tam destek vereceklerini söyledi.
Yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Can, 2014 yılının Tarsus için bir milat olduğuna ve büyükşehir yasasıyla birlikte gelirin yüzde 60 azalmasına rağmen son 5 yılda 62 açılış gerçekleştirildiğine vurgu yaptı.
Başkan Can, ‘’Bizim işimiz, mesleğimiz belediyecilik. Her ne kadar yapılan hizmetler küçümsense de biz 5 yılda yaptığımızı anlatıyoruz. Yüzde 60 gelirimiz azalmasına ve sorumluluk alanımız 4 katı büyümesine rağmen 5 yılda yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Herkes 5 yılda yaptığını anlatsın. Öyle 25 yılı değil 5 yılı anlatsın. Ne yapıldı ben anlatıyorum; Sefa Köprüsünün kamulaştırmasını Tarsus Belediyesi olarak bizler yaptık. Adı Vefa olan köprünün kamulaştırmasını biz yaptık. Ben demiyorum biz diyorum. Devlet Su İşlerinden onayını biz aldık, projeyi biz çizdirdik, Mersin Büyükşehir Belediyesine dosya halinde 2 sene önce gönderdik. Bugün açılışı gerçekleştirdiler. Şehrimize kim çivi çaktıysa şükranlarımı sunuyorum. Biz bunu da diyecek kadarız. Ama yapılanları da sizlerle paylaşmam lazım. Salamura tesisi açıldı. Arsasını biz verdik. Şehrimize hizmet yapın her türlü arsayı biz veririz. 5 yılda Köprü, Salamura Tesisi, yarenlik ve kültür park yenilendi. Bu güne kadar açılışları, daha düne kadar hep birlikte yapıyorduk. Bir oy almak için 62 açılışımızı küçümsemeyin. Seviyeli bir şekilde seçime girelim Rabbim kime nasip ettiyse o kazanır. Biz dünü de bugünü de biliyoruz. 42 Milyon para bıraktım diyerek vatandaşımızı yanlış bilgilendirmeyin. 5 yılda hiç konuşmadım. Bir kere söylemedim. Gerçeği 7 Milyon nakit, 30 Trilyon borç. Belgeyle sunarım. Bu güne kadar siyaset yapmadım. Bizim görevimiz çalışmaktır. 22 yıldır her mahallede, her sokakta alın terimiz var. Zaten Tarsus kararını vermiş. Tarsus’ta Şevket Can, Mersin'de Hamit Tuna diyor. Şu anda cumhur ittifakı adayları olarak karşınızdayız. Aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisine gönül veren hemşerilerimizin de oylarının da alayına talibiz. Ama bu bize yetmez. Cumhur ittifakı dışındaki siyasi partilerin de oylarının alayına talibiz. Biz birliğin, huzurun, Tarsus’ta güvenin adresiyiz. 31 Mart'ta sandıkları patlata patlata açık ara kazanacağız. Tarsus'ta iktidarımızın güzüyle seçime giriyoruz. Mersin'de Hamit Tuna, Tarsus'ta Şevket Can iktidarımızın gücüyle Tarsus hizmete doyacak. Bu şansı güzel bir şekilde değerlendireceğiz’’ dedi.
31 Mart belediye başkanlığı seçimlerini büyük farkla kazanacaklarını ifade eden Mersin Milletvekili Baki Şimşek, bundan hiç şüphe etmediklerini belirtti.
Milletvekili Şimşek, ‘’Seçimlere Cumhur İttifakı olarak giriyoruz. Yani Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Devlet Bahçeli’nin ve Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ak Parti’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanımız Şevket Can Beyefendidir. Büyükşehirde yine iki partinin ortak adayı Toroslar Belediye Başkanımız 15 yıldır orada Belediye Başkanlığımızı yapan Hamit Tuna Beyefendi. Allah’ın izniyle bugün sizlerin duası ve desteğiyle, gittiğimiz her yerde bu coşkuyu görüyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisini görüyoruz. Gittiğimiz her yerde coşkuyla karşılanıyoruz. İnşallah %60-70 oy alarak 31 Mart gecesi yeniden zafere ulaşacağız’’ şeklinde konuştu.
82 Evler Mahallesi Kararını Vermiş, Şevket Can Diyor
82 Evler Mahallesi Kararını Vermiş, Şevket Can Diyor
82 Evler Mahallesi Kararını Vermiş, Şevket Can Diyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”