A Milli Takım Yenilenme Çalışması Yaptı

A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan karşılaşmasının ardından yenilenme sürecini hızlandırmak için Acıbadem Sports'ta özel bir rejenerasyon uygulaması yaptı.

A Milli Takım Yenilenme Çalışması Yaptı
A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan karşılaşmasının ardından yenilenme sürecini hızlandırmak için Acıbadem Sports'ta özel bir rejenerasyon uygulaması yaptı.
Google News'te Abone Ol
Bulgaristan maçında uzun süre sahada kalan oyuncular, Acıbadem Sports'taki soğuk odaya girerek yenilenme sürecini desteklediler.

Soğuk Oda Uygulaması
Maçta uzun süre oynayan sporcular, Acıbadem Sports bünyesindeki soğuk odada -65 ve -110 derecelik kabinlerde 4’er kişilik gruplar halinde uygulama gerçekleştirdi. Soğuk oda, oyuncuların iyileşme sürelerini kısaltırken, ağrıların giderilmesine ve kaliteli uykuya da yardımcı oluyor. Kazakistan maçı öncesi uygulama, teknik heyetin kararıyla hayata geçirildi. Kısa süre forma giyen oyuncular da spinning ve hipoksik odada aerobik çalışmalar yaptı.

Oyuncuların Yorumları
Soğuk odaya giren Ozan Tufan, “İlk defa böyle bir deneyim yaşıyorum, kendimi bir maç daha yapacak kadar enerjik hissediyorum” dedi. Hakan Çalhanoğlu ise, “Soğuk odaya girdikten sonra kas ağrılarım geçti, kendimi yenilenmiş hissediyorum” şeklinde konuştu. Mevlüt Erdinç, Saint-Etienne'deki soğuk odanın, sakatlık problemlerinin azalmasına katkı sağladığını belirtti. Çalışmaların ardından oyuncular, yenilenme yiyeceklerini tüketmek üzere Acıbadem Sports restoranına geçerek, ardından TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kampı'na döndü.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin