Acı Olay, İki Genç Kız Ölüme Atladı

Birinin cesedi bulundu

01 Ekim 2017 Pazar, 17:30
Acı Olay, İki Genç Kız Ölüme Atladı
-

Haber: Beycan ÜÇKARDEŞ
Adana'da Suriyeli 2 genç kızın ailelerine, "Biz birbirimizi çok seviyoruz, kendimizi kanala atıp öldüreceğiz" mesajı attıktan sonra sulama kanalına atlayarak intihar ettikleri öne sürüldü. Genç kızlardan birinin cesedi bulundu, diğeri ise aranıyor.
15 Eylül'de Adana'nın Yüreğir İlçesi Ali Hocalı Mahallesi'nde sulama kanalı kenarında yürüyen iki arkadaş kanalda bir ceset gördü ve durumu 155 Polis İmdat'a bildirdi. Kanaldan çıkarılan cesedin genç bir kıza ait olduğu belirlendi. Polis cesedin kimlik tespit çalışmasını sürdürürken olaydan bir gün sonra Köprübaşı Polis Merkezine Rengin Abdo (21) ve Emine Hani (18) isimli iki genç kızın kayıp olduğu yönünde ailelerinin başvuru yaptığını tespit etti. Bunun üzerine kayıp kızların fotoları ile bulunan ceset karşılaştırıldı ve cesedin Rengin Abdo'ya ait olabileceği düşünüldü. Aileye haber verildi ve teşhis yapması istendi. Aile Abdo'yu teşhis ederek kendi kızları olduğunu söyledi.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri ailenin teşhisi üzerine ifadelerine başvurdu ve kayıp diğer kızın da ölmüş olabileceği ihtimalini gözönüne alarak kanalın suyunu kesti ancak yapılan aramalara rağmen 18 yaşındaki Emine Hani bulunamadı. Kayıp kızların aileleri her ikisinin de kuzen olduklarını ve birbirlerine çok düşkün olduklarını belirterek, olaydan bir gün önce kendilerine "Biz birbirimizi çok seviyoruz, el ele kanala atlayıp kendimizi öldüreceğiz" diye mesaj attıklarını söyledi.
 
Yapılan araştırmada ise her iki genç kızın da yine kendi aileleri gibi Suriye'deki savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen 2 Suriyeli gence aşık oldukları belirlendi. Polis ailenin bu ilişkiye karşı çıktığı için genç kızların kanala atlayarak intihar etmiş olabileceği üzerinde dururken, diğer kızın ise ölmemiş olabileceğini düşünerek arama çalışmalarını sürdürüyor.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Seçim Güvenliğinde Görev Alan Avukatlar Ve Gönüllüler İle Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir Engelsiz Yaşam Parkı, Aile Sıcaklığı İle Hem Özel Çocukların Hem Ailelerin Gözdesi
Büyükşehir’in Şeffaf Uygulamaları İle Meslek Sahibi Oldular, Ocak Ayında Büyükşehir İtfaiyesi’nde İşe Alınan 50 İtfaiye Eri Göreve Başladı
Mersin’de Taksi Ücretlerine Yeni Fiyat Tarifesi, Resmi Açıklama Yapıldı
İsveç İstanbul Başkonsolosu Stromquıst, Başkan Seçer’i Ziyaret Etti
Büyükşehir İstihdamı Artırmak İçin Dur Durak Bilmiyor, Halkkent MERCEK İle Profesyonel Kuaförler Yetişiyor
Mersin Büyükşehir’den Tarihe Not Düşülecek Çalışma; ‘Mersin Mutfak Kültürü Evi Ve Karamancılar Konağı’ndaki Çalışmalar Titizlikle Sürüyor
Başkan Seçer, ‘Muhtarlar Buluşması’ Kapsamında Tarsus Ve Çamlıyayla Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
Bozdoğan 35 Operasyonu Kapsamında 9 İlde Terör Örgütü DEAŞ’a Yönelik Operasyon Düzenlendi
Toroslar Yalınayak Mahallesi Atatürk Caddesi’nde Yol Açma Ve Genişletme Çalışmaları Tamamlandı