Mahalle sakinlerinden Serhat Önen, altyapı çalışmaları için gerekli başvuruları yaptıklarını, ancak sürecin uzamasından şikayetçi olduklarını dile getirdi. Önen, "Yaklaşık bir yıldır buradayız. Yetkililere başvurularımızı yaptık, ’gelecek’ deniliyor ama hâlâ bekliyoruz. Yağmur yağdığında her yer çamur oluyor. Şikayet etmiyoruz, sadece rica ediyoruz. Birer vatandaş olarak mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.
Özellikle çocukların zorluk yaşadığını vurgulayan Önen, "Çocuklarımız okula giderken çamur içinde kalıyor. 9 ay önce ASKİ’ye başvuru yaptık, sonuç alamadık. Şimdi mahalleli olarak imza toplayıp tekrar ASKİ’ye gideceğiz. Sürecin hızlanmasını istiyoruz" dedi.
Mahalle sakinlerinden Halime Önen ise sağlık açısından yaşanan durumun ciddi riskler oluşturduğunu belirtti. Tansiyon ve şeker hastası olduğunu ifade eden Önen, "Ambulans buraya gelemiyor. Çok zor durumdayız. Acil bir durumda ne yapacağımızı bilmiyoruz" diyerek çaresizliklerini dile getirdi.