Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlamak amacıyla belediye binasında görev yapan kadın personeli ziyaret etti. Ziyaret sırasında, özverili çalışmalarıyla Yüreğir'e katkıda bulunan kadınlara karanfil takdim etti. Başkan Demirçalı, kadın çalışanlarla sohbet ederek, emeklerinden dolayı teşekkür etti ve bu özel günü kutladı.
Demirçalı, kadınların toplumsal yaşamda önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, "Kadınların emeği ve katkısı olmadan, güçlü bir toplum oluşturmak mümkün değildir. Belediyemizde çalışan kadın arkadaşlarımız, Yüreğir'e hizmet etme konusunda önemli bir sorumluluk üstleniyor. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum" şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında, belediye çalışanları da Başkan Demirçalı'nın nazik düşüncesine teşekkür etti. Kadınların toplumdaki yerinin önemini bir kez daha hatırlatan bu etkinlik, katılımcılar arasında sıcak bir atmosfer yarattı.
