Adana Yüreğir'de Su Projeleri Hakkında Açıklamalar Yapıldı

Adana Yüreğir'de düzenlenen mitingde, Başkan Hüseyin Sözlü, bölgedeki su ve yol sorunlarını çözme taahhüdünde bulundu. 13 yıl boyunca ihmal edilen hizmetlerin bir yıl içinde verileceğini belirtti.

Adana Yüreğir'de Su Projeleri Hakkında Açıklamalar Yapıldı
Adana Yüreğir'de düzenlenen mitingde, Başkan Hüseyin Sözlü, bölgedeki su ve yol sorunlarını çözme taahhüdünde bulundu. 13 yıl boyunca ihmal edilen hizmetlerin bir yıl içinde verileceğini belirtti.
Google News'te Abone Ol

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Sepici Kışla Mahallesi'nde gerçekleştirilen MHP mitinginde, bölgenin yıllardır beklediği temel ihtiyaçlara yönelik hizmetlerin bir yıl içinde sunulmaya başlandığını ifade etti. Su ve yol sorunlarının çözümü için kararlı olduklarını belirten Sözlü, mevcut iktidarın 13 yıldır bu sorunları çözemediğini vurguladı.
Yüreğir'deki etkinlikte, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular ve MHP milletvekili adaylarının da katılımı ile Başkan Sözlü, vatandaşlara hitap etti. Sözlü, “Bugün insanlar, 21. yüzyılda hâlâ su ve yol hizmeti talep ediyor. 13 yılda su şebekesi bile götürememişler. Bu yıl, 2 bin kilometre birinci sınıf yol tamamlayacağız. İlanlarımızda ‘Yolsuzluğu bitiriyoruz’ yazdık” dedi.
Göller Yaylası İçin Su Projesi
Sözlü, Göller Yaylası'nda beş yıl önce 40 trilyonluk bir su projesinin hazırlandığını hatırlatarak, günümüzde bu tutarın en az 200 milyon liraya tekabül ettiğini belirtti. “Projemizi yeniledik ve yeni bir su kaynağı bulduk. 25 kilometre mesafede suyun kaynağına ulaştık” diyen Sözlü, Göller'e suyun ulaştırılabilmesi için bağlantı yolları açtıklarını ifade etti.
Başkan Sözlü, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Çalmayız, çaldırmayız. 13 yıl sizi oyaladı iktidar. Bu memleketin çocukları geldi ve sorunları bir yıl içinde çözüyor. İnançla ve azimle çalıştık. Ramazan ayı sonunda o su akacak. Yolları birinci sınıf yapacağız, sert virajları yumuşatacağız ve kayaları kıracağız. Kozan'daki yolları asfaltlayacağız. Kimseye eyvallahımız yok, kaynakları çoğaltıyoruz ve doğru kullanıyoruz. Verdiğimiz sözü tutuyoruz” dedi. Başkan Sözlü, akşam saatlerinde de Sarıçam Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe katılarak ünlü sanatçı Zara'nın konserini izledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin