Adana'da 4 günde 12 kişi öldürüldü

Adana'da 4 günde farklı olaylarda toplamda 12 kişi cinayete kurban gitti.

04 Mayıs 2017 Perşembe, 13:04
Adana'da 4 günde 12 kişi öldürüldü
-

Adana'da 4 günde farklı olaylarda toplamda 12 kişi öldürülürken, meydana gelen bu olaylarda yaklaşık 20 kişininde yaralandığı öğrenildi.

İŞTE O OLAYLAR....

1. OLAY (1 Ölü): 30 Nisan gecesi Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde oturduğu evin bulunduğu sokakta çıkan kavgayı ayırmak isteyen 17 yaşındaki İzzet Yalçın kalbinden bıçaklandı. Özel bir hastaneye kaldırılan genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
 
2. OLAY: (1 ÖLÜ):  Yine 30 Nisanda  Sarıçam ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise 2 ay önce akrabasının 16 yaşındaki kızıyla resmi nikah olmadan evlenen İsa Arınç (17), evinin yatak odasında bıçaklanmış halde bulundu. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç hayatını kaybetti.
 
3. OLAY (4 Ölü): Pazar günü sabah saatlerinde ise Ceyhan'ın Dokuztekne Mahallesi'nde Yusuf A., kardeşleri Mustafa ve Ahmet A.'yı öldürdükten sonra bağa giderek burada da kardeşlerinin eşleri Gülsüme ve Teslime A.'yı da öldürüp intihar etmek istedi. 9 yaşındaki yeğenini de yaralayan ve intihar etmek isteyen Yusuf A., polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.
 
4. OLAY ( 6 ÖLÜ): Dün akşam saatlerinde Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Birlik Apartmanı 3. katında meydana gelen olayd, İlaç mümessili Denizhan Dener (36), Hanım Kaya ile evlenmeye karar verdi. Kızı istemeleri için halası Nurşen Metin ile onun kocası emekli vali İsmet Metin, kızı Senem Metin, halası Gönül Cengiz, oğlu Suphi Cumhur Cengiz, Dener'in tek yaşadığı eve geldi. Ancak ailenin kızı istemeye karşı çıkması üzerine çıkan tartışmada Dener, tabancasını çıkartıp evdeki herkesi vurdu. Dener daha sonra da 155'i arayıp kendini ihbar ettikten sonra kafasına sıkarak hayatına son verdi. Cenazeler otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

4 ündür Adana'da yaşanan olaylarda 12 kişinin yaşamını yitirirken, 20'ye yakın kişi de silah ve bıçakla yaralandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı