Adana’da Bombalı Motosiklet Alarmı

Mersin'de teröristlerin bombalı motosikletle polise bombalı saldırı düzenlemesi, ardından İstanbul'da bombalı motosikletin ele geçirilmesinden sonra Adana'da bir haftada çalıntı, trafikten men edilmiş, şase numarası değiştirilmiş 500 adet motosiklet toplandı.

01 Kasım 2017 Çarşamba, 13:42
Adana’da Bombalı Motosiklet Alarmı
-



Mersin'de teröristlerin bombalı motosikletle polise bombalı saldırı düzenlemesi, ardından İstanbul'da bombalı motosikletin ele geçirilmesinden sonra Adana'da bir haftada çalıntı, trafikten men edilmiş, şase numarası değiştirilmiş 500 adet motosiklet toplandı.
 
Mersin'de polisi taşıyan otobüsün geçiş güzergahına bombalı motosikletin konması ve otobüsün geçişi sırasında patlatılması sonucu çok sayıda polis yaralandı. Bir süre sonra da İstanbul'da bir AVM'nin oto parkında bomba yüklü motosiklet ele geçirildi.
 
2 yıl önce de Adana'da 3 polisin şehit edildiği olayda zanlıların motosiklet kullanarak olay yerine gelmesi ve kaçması Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı harekete geçirdi. Yıldız, asayiş şube müdürlüğüne özellikle Adana'da terör örgütü PKK lehine korsan gösteri yapılan mahalleler ve bu mahallelere giden yollar üzerinde motosiklet uygulaması yapılması talimatı verdi.
 
Talimat üzerine 24 saat 7 gün uygulama başlatan Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bütün motosikletleri tek tek durdurup belgeleri olup olmadığını kontrol etti. Yapılan kontroller sonucunda çalıntı, trafikten men, şase numarası değiştirilmiş 500 motosiklete el konuldu.
 
Motosikletler Şakirpaşa Polis Merkezi'ndeki otoparka götürüldü. Her gün yüzlerce motosiklet geldiği için alan adeta motosiklet mezarlığına döndü. Polis çalıntı motosikletlerin sahiplerine ulaşıp almalarını sağladı. Polisin uygulamaları hala devam ediyor.
 
Polis merkezi otoparkına çekilen motosikletler, sahipleri tarafından alınmayınca otoparkı adeta 'motosiklet mezarlığına' dönüştü.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”