Adana'da Havalimanı Personeline Engelli İletişimi Eğitimi Verildi

Adana'da, havalimanı yer hizmetleri personeline engelli bireylerle sağlıklı iletişim konusunda eğitim verildi. Eğitim sonrası düzenlenen sertifika törenine katılım sağlandı.

Adana'da Havalimanı Personeline Engelli İletişimi Eğitimi Verildi
Adana'da, havalimanı yer hizmetleri personeline engelli bireylerle sağlıklı iletişim konusunda eğitim verildi. Eğitim sonrası düzenlenen sertifika törenine katılım sağlandı.

Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi, Adana Havalimanı yer hizmetleri personeline ve yöneticilerine “Engelli Bireylerle Sağlıklı İletişim ve Farkındalık” eğitim programı düzenledi. Turkish Ground Service (TGS) tarafından gerçekleştirilen eğitimde, 50 personel engelli bireylerle etkili iletişim kurma konusunda bilgilendirildi ve ardından sertifika töreni gerçekleştirildi. Adana Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya, “Eğitim ile amacımız engelli bireylerle ilgili farkındalık oluşturmak ve sağlıklı iletişim yollarını göstermek. Şu ana kadar 50 kişiye eğitim verdik. Havaalanı çalışanlarımız artık daha bilinçli, eğitimlerimiz devam edecek,” diye ifade etti. TGS Adana Başmüdürü Mevlüt Sönmezler ise, “Engelli bireylere daha kaliteli hizmet sunmak için bu semineri aldık. Doğru bildiğimiz yanlışları öğrenme fırsatı bulduk ve personelimizi bu konuda bilgilendirmekten mutluyuz,” şeklinde konuştu. Eğitim sonrası düzenlenen sertifika törenine DHMİ Adana Havalimanı Baş Müdürü Ahmet Bülbül, TGS Adana Başmüdürü Mevlüt Sönmezler, Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan ve diğer katılımcılar yer aldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin