Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki Serap Düzgün, geçtiğimiz Pazar günü 'Sakat' adını verdiği kedisiyle birlikte Dilberler Sekisi Parkı'na gitti. Ancak kedisi bir anda taşıma çantasından kaçıp kayboldu. Düzgün, o günden beri kedisini bulmak için çaba sarf ediyor.
El İlanları Dağıtıyor
Pazartesi günü tekrar parka giden Düzgün, etraftaki insanlara kedisini sordu fakat herhangi bir iz bulamadı. Bunun üzerine, "Bulana 100 bin lira ödül var" yazılı el ilanları bastırarak ağaçlar ve konteynerlere yapıştırmaya başladı. Şu anda parkın çevresinde dolaşarak kedisini arayan Düzgün, ödül vaadiyle yardım bekliyor.
Kedisi İçin Endişeli
İhlas Haber Ajansı’na verdiği demeçte Düzgün, 3 gündür uykusuz kaldığını ve kedisinin arka ayağının aksadığını belirtti. Düzgün, "Evde büyümüş bir kedinin burada hayatta kalması çok zor. Bulmama yardım edin" diyerek, yardım talebinde bulundu.
Ödül İçin Her Şeyi Yapmaya Hazır
Düzgün, kaybolan kedisi için 100 bin lira nakit ödül vereceğini vurguladı. "Kedimi çok seviyorum ve ödül için kendimi zorlarım. Bulunması için yardım istiyorum, şu anda kedim dünyada yapayalnız kaldı" ifadelerini kullandı.