Adıyaman’da düzenlenen organizasyonda, Beşiktaş formaları ve çeşitli spor malzemeleri çocuklara hediye edildi. Etkinlikte çocukların yaşadığı mutluluk dikkat çekerken, siyah-beyazlı taraftar grupları ve gönüllüler, dayanışma ruhunu pekiştiren mesajlar verdiler. Bu bağlamda, Adıyaman merkezdeki Zeynep Turgut İlkokulu'nda çocuklarla buluşuldu. Organizasyon, Beşiktaş Genel Kurul Üyeleri, taraftar platformları, sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerin iş birliğiyle gerçekleştirildi.
Kampanya kapsamında çocuklara yalnızca forma dağıtılmakla kalınmayıp, ayrıca spor ayakkabıları ve çeşitli spor ekipmanları da ulaştırıldı. Kampanya yetkilileri, amaçlarının depremden etkilenen çocuklara moral vermek ve sporun birleştirici gücüyle dayanışmayı güçlendirmek olduğunu vurguladılar. Etkinlik sonunda çocuklar, Beşiktaş formalarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi. Organizasyonun, farklı illerde de devam edeceği duyuruldu.
Hacı Demir: "Kalplerine Dokunduysak Ne Mutlu Bize"
Beşiktaş Genel Kurul Üyeleri Dostluk Gurubu Başkanı Hacı Demir, kampanya hakkında bilgi vererek, "Beşiktaş gönüllülerinin oluşturduğu bu kampanyayı geçen yıl mayıs ayında statta başlatmıştık. Özellikle deprem bölgelerini hedef aldık. Malatya, Kahramanmaraş, Hatay ve bugün de Adıyaman’dayız. 'Bu forma benden sana kardeşim' kampanyamız çerçevesinde minik kardeşlerimize Beşiktaş formaları hediye edeceğiz. Ayrıca, spor malzemesi ve spor ayakkabıları da vereceğiz. Onların spor aidiyetlerini geliştirmek ve moral motivasyon sağlamak istiyoruz" dedi.
Demir, ayrıca başarılı öğrenciler için İstanbul'a bir gezi düzenleyeceklerini belirterek, "Okulumuzun en başarılı üç öğrencisini İstanbul’a götüreceğiz. Burada Beşiktaş Stadı’nda bir maçı izleteceğiz. Kahramanmaraş’ta da benzer bir taahhütte bulunduk. Özellikle bu depremde zarar görmüş çocuklarımızın kalplerine dokunup mutlu edebildiysek ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.
