Afyonkarahisar Sandıklı'da Muhtar, İhtiyaç Sahibi Çocuklar İçin Yardımda Bulunuyor

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinde bir muhtar, maaşıyla ihtiyaç sahibi çocuklara gıda ve giysi yardımı yapıyor. Muhtar Eşref Yıldırım, bu Ramazan ayında 500 çocuğun yeni giysilere kavuşmasını sağladı.

Afyonkarahisar Sandıklı'da Muhtar, İhtiyaç Sahibi Çocuklar İçin Yardımda Bulunuyor
Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinde bir muhtar, maaşıyla ihtiyaç sahibi çocuklara gıda ve giysi yardımı yapıyor. Muhtar Eşref Yıldırım, bu Ramazan ayında 500 çocuğun yeni giysilere kavuşmasını sağladı.
Google News'te Abone Ol

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, mahalle muhtarı Eşref Yıldırım, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileler için yardım faaliyetlerine devam ediyor. Muhtar maaşını ve hayırseverlerin desteklerini kullanarak gıda ve giysi yardımları gerçekleştiriyor. Yıldırım, bu yıl yaklaşık 500 çocuğun yeni giysilere kavuşmasını sağladı.

Sandıklı Muhtarlar Derneği Başkanı olan Yıldırım, muhtar maaşı ile temin ettiği çocuk giysilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak toplumda önemli bir fark yaratıyor. Kendi çocukluğundaki zor günleri hatırlayarak, yardım etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Yıldırım, "Ben çok fakirlik içerisinde büyüyen biriyim. Çok zorluklar çektim ve bu yüzden küçük yaşlarda hedeflerim vardı. Şimdi o hedefleri gerçekleştirmekten mutluyum," dedi.

Yıldırım, her kış ayı geldiğinde mağazadan aldığı giysileri mahalle ayırmadan, köyler dahil olmak üzere 400-500 çocuğa ulaştırmaya çalıştığını ifade etti. Ayrıca, sosyal medya üzerinden de ihtiyaç sahiplerine ulaşarak yardım yapmaya çalıştığını belirtti. "İhtiyacı olan kim varsa yardım etmeye çalışıyorum. Sosyal medyadan paylaşım yaparak, ihtiyaç sahiplerinin bana ulaşmasını sağlıyorum," diye ekledi.

Bunun yanı sıra, zaman zaman gıda ürünlerini de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdığını belirten Yıldırım, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu hatırlatarak, güçleri yettiği kadar yardımlara devam edeceklerini ifade etti. Yıldırım, yardımlarının her zaman süreceğini ve bu konuda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin