Afyonkarahisar Şuhut'ta Umuma Açık Yerlerde Asayiş Denetimi Yapıldı

Şuhut'ta yapılan asayiş denetiminde 15 umuma açık iş yeri kontrol edildi, 340 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Denetimlerin amacı, vatandaşların güvenliğini sağlamak.

Afyonkarahisar Şuhut'ta Umuma Açık Yerlerde Asayiş Denetimi Yapıldı
Şuhut'ta yapılan asayiş denetiminde 15 umuma açık iş yeri kontrol edildi, 340 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Denetimlerin amacı, vatandaşların güvenliğini sağlamak.
Google News'te Abone Ol

Afyonkarahisar'a bağlı Şuhut ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ile Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğiyle, ilçe genelinde umuma açık iş yerlerine yönelik bir asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Bu uygulamanın, ilçede huzur ve güven ortamının korunması amacıyla yapıldığı belirtildi. Denetim sırasında kahvehane, kıraathane, çay ocağı, kafe gibi umuma açık iş yerleri titizlikle incelendi.

Gerçekleştirilen denetimlerde toplamda 15 umuma açık iş yeri kontrol edildi. Bu süreçte, 340 şahsın kimlik sorgulaması yapıldı. Ekipler, iş yerlerinin ruhsat durumunu, genel güvenlik kurallarına uygunluğunu ve kimlik kontrollerini dikkatlice inceledi.

Kapalı alanlarda sigara içilmesine yönelik yapılan kontrollerde ise, kurallara uymadığı tespit edilen iş yerleri ve şahıslar hakkında cezai işlem uygulandı. Bu durum, denetimlerin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Vatandaşların güvenliğini sağlamak ve suçların önlenmesi amacıyla bu tür çalışmaların aralıksız devam edeceği vurgulandı. Emniyet yetkilileri, toplumsal huzurun sağlanması adına denetimlerin sıklıkla yapılacağını belirtti.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin