Ağrı Merkez'de Kitapseverleri Buluşturan Ağrı Kitap Günleri Başladı

Ağrı Merkez'de gerçekleştirilen Ağrı Kitap Günleri, 8-14 Haziran tarihleri arasında kitapseverleri bir araya getirecek.

Ağrı Merkez'de Kitapseverleri Buluşturan Ağrı Kitap Günleri Başladı
Ağrı Merkez'de gerçekleştirilen Ağrı Kitap Günleri, 8-14 Haziran tarihleri arasında kitapseverleri bir araya getirecek.

Ağrı Valiliği koordinesinde, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Ağrı Kitap Günleri etkinliği başladı. Bu organizasyon, bir hafta boyunca sürecek ve yayınevleri, yazarlar ile kitapseverleri buluşturacak.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek olan etkinlikte, çeşitli söyleşiler, imza günleri, öğrenciler için özel etkinlikler, atölye çalışmaları ve kültürel programlar yer alacak. Ayrıca, etkinlikte kum sanatı ve kaligrafi gösterileri gibi ilgi çekici aktiviteler de ziyaretçilerle buluşacak. Program kapsamındaki yazarlar, kitapseverlerle bir araya gelerek söyleşi ve imza etkinlikleri gerçekleştirecek.

Etkinlik süresince birçok yayınevi stant açarak okuyucularla buluşacak ve ziyaretçiler, çeşitli kampanya ve indirim fırsatlarından yararlanabilecek. Bu organizasyon, kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması, gençlerin yazarlarla buluşturulması ve kültürel gelişimin desteklenmesi amacıyla gerçekleştiriliyor. Ağrı'nın kültürel hayatına önemli katkılar sunması bekleniyor.

Her yaştan vatandaşa açık olan Ağrı Kitap Günleri, 14 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin