Ajax - Fenerbahçe maçından gol sesi çıkmadı

AMSTERDAM - UEFA Avrupa Lig A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, 4

Ajax - Fenerbahçe maçından gol sesi çıkmadı
AMSTERDAM - UEFA Avrupa Lig A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, 4
Google News'te Abone Ol
AMSTERDAM - UEFA Avrupa Lig A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, 4. hafta maçında Hollanda'nın Ajax takımıyla deplasmanda yaptığı mücadelede 0 - 0 tek puan çıkardı.

Amsterdam Arena'da oynanan ve İsrail Futbol Federasyonu'ndan Liran Liany'nin düdük çaldığı maçta iki takımın çabası da gol getirmedi ve müsabaka başladığı gibi 0 - 0 sona erdi.

Grubun diğer maçında ise Molde, deplasmanda Celtic'i 2 - 1 mağlup etti. Konuk Molde'ye 3 puanı getiren golleri 21. dakikada Elyounoussi ve 37. dakikada da D. Hestad kaydetti. Ev sahibi Celtic'in tek golünü ise 26. dakikada Commons attı.

Gruptaki bu sonuçlarla Molde FK puanını 10 yaparak liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz Fenerbahçe, 5 puanla 2., Ajax ise 3 puanla 3. sırada kaldı.
CİHAN
Kaynak: Mersin Haber

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin