Ak Parti Aday Adayları Tanıtım Toplantısına Zeki Kaba Damgasını Vurdu

Tanıtım toplantısı coşkuyla yapıldı...

02 Mayıs 2018 Çarşamba, 18:08
Ak Parti Aday Adayları Tanıtım Toplantısına Zeki Kaba Damgasını Vurdu
-

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Tarsuslu Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı büyük bir coşku ile yapıldı.
Toplantıya Ak Parti ilçe Başkanı, Ak Parti Gençlik Kolları, Ak Parti Kadın Kolları, Ak Parti milletvekili aday adayları ve parti delegeleri katıldı.  Ak parti aday adayları tek tek kürsüye çıkarak kendileri tanıttılar. Ak Parti üye ve adayları, birlik ve beraberlik sözü vererek Ak Parti için çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını söylediler.
Hepsi birbirinden kıymetli olan AK Parti aday adaylarının aday kim olursa olsun, birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini ifade ettiler.
Parti teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları, Parti Delegeleriyle birlikte seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten Başkan Gül, ‘’Parti teşkilatımız, Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın yanı sıra tüm üyelerimizle birlikte seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz.. Hepimiz el ele verdik. AK Parti iktidarının hizmetlerini anlatıyoruz. Genel Merkezimiz aday adayları içinden hangimizi Aday olarak gösterirse saygı duyacağız ve hepimiz aday gibi gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Çünkü biz sadece Allah rızası için hizmet etmeye talibiz’’ şeklinde konuştular.
Konuşmaya Zeki Kaba Damgasını vurdu. Büyük bir coşkuyla kürsüye çıkan Kaba sözlerine şöyle devam etti, ‘’Vekilliğine talip olduğum bu kentin ne kadar özel ve önemli olduğunun farkındayım. Bu göreve, Mersin’in marka değerini, daha yukarılara taşıyabileceğimize inandığım için, Mersin Millet vekilliğine talip oluyorum. Bu kutlu davada, bir nefer olarak şuna inanıyorum ki, bu şehir için elimden geldiği kadar değil, yapılması gerektiği gibi çalışacağıma hiç şüpheniz olmasın…! Sizlerin varlığıyla, gayretleriyle, üretkenliğiyle, mücadelesiyle, sadakatiyle buralara kadar geldik. Yine aynı onurlu duruşla, inşallah 24 Haziran seçimlerinde milletimizin karşısına çıkacağız. Geçtiğimiz 15 yılda, Nasıl tarihi sizlerle birlikte inşa ettiysek, inşallah bundan sonra da, aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz.
Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu, aklımızdan çıkarmadan daha çok çalışarak, ülkemizi ve partimizi geleceğe taşıyacağız. Bugün Türkiye, geleceğine, dünden daha güvenle bakabilmektedir. İnşallah, yarın çok daha iyi bir yerde olacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun’’diyerek sözlerine son verdi.
AK Parti’nin Tarsuslu milletvekili aday adayları ise birlik ve beraberlik sözünü tekrarlayıp, güzel bir tablo oluşturdular. (BÜLTEN)
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi