Ak Parti Mersin’de Taner Boz Sesleri Yükseliyor

Ak Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar’ın istifasıyla boşalan başkanlık yarışı için adaylar belli olmaya başladı.

15 Mart 2016 Salı, 14:59
G: 19.10.2019 - 15:13
Ak Parti Mersin’de Taner Boz Sesleri Yükseliyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ak Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar’ın istifasıyla boşalan başkanlık yarışı için adaylar belli olmaya başladı.

Bu isimlerden biriside Avukat Taner Boz. Geçtiğimiz dönem Ak Parti'den milletvekili adayı olan Avukat Taner Boz’un Ak Parti tabanında yüksek bir kitle tarafından desteklendiği belirtiliyor.

Ak Parti’ye yakın kaynaklar, Av.Taner Boz’un İl Başkanlığı için en güçlü adaylardan birisi olduğunu kaydederken Boz’un İl Başkanı olması durumundaAk Parti’nin Mersin’de yükselişe geçeceğini iddia ediyorlar.

Millete hizmet etmek için Ak Parti’de olduğunu belirten Taner Boz, Sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, İl Başkanı İsmail Taşpınar ve yönetimin istifa ettiklerini belirterek yeni atanacak il başkanı ve yeni yönetimin partiyi 2019 yerel başta olmak üzere Genel seçim ve akabinde Cumhurbaşkanlığı seçimine götüreceğini belirterek “bu sebepten dolayı bu seçimleri zaferle sonuçlandırması gereken yeni yönetimin özenle ve ihtimamla seçilmeleri zorunluluk teşkil etmektedir”,diye konuştu.

Boz, Ak Parti İl Başkanı’nın başta Ak Particamiasında birlik ve beraberliği tesis eden, küzkünlükleri ve kırgınlıkları ortadan kaldıran tabiri caizse 7 gün 24 saat Mersin’in ve Mersinlilerin hizmetinde gururdan, kibirden uzak birisi olması gerektiğinin altını çizdi.

Ak Parti Mersin İl Başkan Adayı Av.Taner Boz, Yeni il başkanının Mersin’e ve Mersinliye hizmeti hakka hizmet kabul eden, mala ve makama kul olmayan, halkını dinleyen ve her soruna çözüm odaklı yaklaşan, Mersin’e yapılacak ve yapılması düşünülecek olan yatırım projelerinin takibini yapacak, ve en önemlisi her şart ve koşulda kamunun menfaatini milletin menfaatini düşünen bir başkan olmasını temenni ettiğini belirtti.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU

Geçtiğimiz dönem Ak Parti Mersin Milletvekili adayı olan Av. Taner Boz adaylık açıklamasında bir hukukçu olarak daima hakkı ve hakikati savunacağını söyledi. 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' sözünü anımsatan Boz, "Ben susmayacağım. Vatan toprağı kutsaldır, şehit kanı ile sulanmıştır.

İnsanlıktan nasibini almamış hainlerin ülkemizi karanlığa sürüklemesine seyirci mi kalacaktık? Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan herkesi 'milletin partisi' AK Parti'de toplanmaya davet ediyorum" şeklinde konuşmuştu.

KAYITSIZ KALAMAZDIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Milletimin ve ülkemin geleceği ile selametini garanti altına almak, ecdadımın emanetini gelecek nesillere aktarmak asli görevimizdir' sözünün önemine dikkat çeken Boz, "Vatan ateş çemberindeyken kayıtsız kalamaz, birileri gibi 'Neme lazım?' diyemezdim.

Bu nedenle milletimize hizmet yolunda AK Parti'ye bir nefer olmaya geldim. Her şeye 'yokum' diyenlere inat, 'Söz konusu ülkem ve vatanımsa ben varım' dedim. Bu nedenle milletimize hizmet yolunda AK Parti'ye bir nefer olmaya geldim" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Servan
21:51
1 Ağustos 2019 Perşembe
Başkan taner bozz
46.221.179.16
Mehmet K.
16:36
15 Mart 2016 Salı
Mersine Taner Boz başkanımız lazım!!!
88.229.240.218
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti