AK Parti Mkyk Kurulu Üyesi Öznur Çalık'tan Başkan Gültak'a Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ı makamında ziyaret etti.

06 Şubat 2021 Cumartesi, 17:28
AK Parti Mkyk Kurulu Üyesi Öznur Çalık'tan Başkan Gültak'a Ziyaret
-

Çalık, "Akdeniz, Mersin'in derdiyle dertlenen, AK Belediyeciliği Mersin’de hissettirmek için elinden gelen tüm çabayı sağlayan Mustafa Gültak Başkanımıza emanet. Kendisine teşekkür ediyorum; başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Öznur Çalık'ın gerçekleştirdiği ziyarete Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın ve AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ile Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç de katıldı. Beraberindeki heyet ile belediye binasını gezerek çalışanlarla sohbet eden Çalık, Akdeniz Belediyesi Beyaz Masa ekibinin özveri ve güler yüzle çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çalık; "Gültak, Mersinlilerin derdiyle dertleniyor"
Çalık ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugün, Akdeniz’in İncisi Mersin’imizin en gözde ilçesi Akdeniz’deyiz. Akdeniz; çok tecrübeli bir isme, AK Parti’nin kurulduğu andan itibaren emek veren ve çile çeken, Mersin ve Mersinlilerin derdiyle dertlenen kıymetli kardeşimiz Mustafa Gültak’a emanet. Göreve geldiği ilk andan itibaren, siyasi tecrübesi, meclis tecrübesi, hem de yerel yönetimlerdeki tecrübesiyle Akdeniz’e hizmet etmek için, AK Belediyeciliği Akdeniz ve Mersin’de hissettirmek için elinden gelen tüm çabayı sağlıyor" dedi.

"Başkanımız tüm ilçeye hizmet vermek için mücadele ediyor"
Mersin’in 2 milyona yakın nüfusu olduğuna dikkat çeken Çalık, "Akdeniz’in de gece nüfusu 260 bin; gündüz döneminde 800 bine kadar çıkan bir nüfusa sahip. Başkanımız; tüm ilçeye ve 65 mahalleye hizmet vermek için mücadele ediyor. Kentsel dönüşümler dahil olmak üzere hükümetimizin tüm yatırımlarını almak için de milletvekili arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf ediyor.
Mersin’in çok önemli ve kıymetli bir değeri, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın da destekleriyle Akdeniz Belediyesi, inanılmaz güzel AK Belediyeciliği Mersinli hemşerilerimize hissettiriyor. Bu vesileyle, Mustafa Gültak Başkanımıza, kıymetli belediye meclis üyelerimize, Cumhur İttifakımıza, milletvekili arkadaşlarımıza ve değerli il başkanıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Gültak da Öznur Çalık ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”