Akçakoca Esentepe'de TÜBİTAK Destekli Bilim Sergisi Açıldı

Akçakoca Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri, TÜBİTAK destekli bir bilim sergisi düzenledi. Açılış töreninde çeşitli etkinlikler ve gösteriler yapıldı.

Akçakoca Esentepe'de TÜBİTAK Destekli Bilim Sergisi Açıldı
Akçakoca Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri, TÜBİTAK destekli bir bilim sergisi düzenledi. Açılış töreninde çeşitli etkinlikler ve gösteriler yapıldı.
Google News'te Abone Ol

Akçakoca Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri, TÜBİTAK destekli bilim fuarı kapsamında okul içinde bir sergi düzenledi. Açılış etkinliği, konferans salonunda yapılan bir törenle gerçekleştirildi. Törene, Kurum Müdürü Rıdvan Şahin'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Yalılı, Hacıyusuflar Mahallesi Muhtarı Lütfü Özcan, diğer okullardan yöneticiler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Türkçe öğretmeni Ayhan Direk günün anlamını belirten bir konuşma yaptı. Ardından, resim öğretmeni Mustafa Turhan'ın yönlendirdiği folklor grubu, Karadeniz yöresi halk oyunlarını sergiledi. Folklor gösterisinin ardından, öğrencilerin hazırladığı bilimsel projelerin sergilendiği açılış yapıldı. Protokol üyeleri, birlikte kurdeleyi keserek sergiyi açtı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, 107 öğrencinin katkıda bulunduğu ve toplamda 67 projenin yer aldığı stantları gezerek, öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı. Serginin gezilmesinin ardından, Esentepe okul-aile birliği organizasyonuyla, öğrenci velileri tarafından hazırlanan çeşitli yiyecekler konuklara ikram edildi.

Van
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin