Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Zabıta Memurları İle Buluştu

Başkan Gültak; Zabıta Haftası dolayısıyla, Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile yemekli etkinlikte bir araya geldi.

10 Eylül 2020 Perşembe, 18:36
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Zabıta Memurları İle Buluştu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Zabıta Teşkilatı’nın Kuruluşunun 194’üncü yıldönümü nedeniyle, Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir otelde düzenlenen yemekli toplantıda buluştu. Toplantıda ilk söz alan Akdeniz Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu; yeni dönemde, vatandaşlara daha iyi, güçlü ve zamanında hizmet verebilmek amacıyla personel ve araç-gereç anlamında güçlendiklerini söyledi; Başkan Gültak öncülüğünde, Koronavirüs salgınıyla mücadelede de çok yoğun mücadele ederek on binlerce insana hizmet verdiklerini söyledi.
Sivaslıoğlu; “1826 yılında temelleri atılan zabıta teşkilatımız, 194 yıldır hizmetlerine aralıksız devam etmekte; insanlarımızın huzuru, sağlığı ve esenliği için gece-gündüz çalışmalarını sürdürmektedir. Akdenizlilerin daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamda yaşayabilmeleri için çalışıyoruz. Hem şehrimize hem de ülkemize örnek bir zabıta teşkilatı olma yolunda ilerliyoruz. Sayın Başkanımıza ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Gültak; “Zabıtamızın gücünü ve ekipman sayısını arttırdık”
Konuşmasına Zabıta Haftası’nın kuruluş yıldönümünü kutlayarak başlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise; göreve geldiklerinde zabıta sayısının az, ekipman gücünün de yetersiz olduğunu anlattı. Başkan Gültak; “Tabi zabıtamız çok çalışıyordu ama gündüz nüfusu 700 bini bulan bir ilçenin 39 zabıta memuru ne yapsın? Kayıtlı esnafımızın çoğu da Akdeniz’de faaliyet gösteriyor, Biz de takviye yaptık. Gerçekten çok iyi çalışıyorsunuz. Pandemi sürecini en iyi yöneten belediyelerin başında geliyoruz. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Akdeniz’i değiştirip dönüştüren hizmet ve projelere imza atıyoruz”
Akdeniz’de hayata geçen ve geçecek olan projeleri de anlatan Başkan Gültak, şöyle konuştu; “Devraldığımız borç yüküne rağmen, göreve gelir gelmez yoğun bir çalışma temposuna girdik, insanlarımıza, esnafımıza güven verdik. Eskiye nazaran daha fazla vergi toplamaya başladık. Masrafları kıstık, para biriktirmeye başladık. Tabi biraz da iş yapıyoruz. İstiyoruz ki Akdeniz; artık olumsuz olaylarla anılmasın. Artık Akdeniz’de barış var, sevgi ve muhabbet var. Bu durum devam edecek. Akdeniz iyiye gidiyor. Çok hizmetler getirdik. Spor Bakanlığımızdan aldığımız desteklerle Akdeniz’i bir spor şehri yapıyoruz, ihaleye çıkıyoruz. 30 milyon TL bedelli tesisler yapıyoruz.
140 dönümlük Mersin Millet Bahçesi’ni kentimize kazandırıyoruz. Çay Mahallesi’nde yerinde kentsel dönüşüm projesini başlattık. 20 yıldır konuşulurdu ama bize nasip oldu. Şimdi Barış ve Bahçe’ye de başlıyoruz. Turgut Reis için Çevre Bakanlığımız çalışıyor. Çamlıbel’de profesyonel balıkçıları, limanını büyüteceğimiz Karaduvar’a taşıyoruz. Çamlıbel’de sadece marina kalacak. Dolayısıyla Millet Bahçesi ile Çamlıbel’i entegre ettiğimizde, Çamlıbel eski ruhunu yakalayacak. Kışla’yı da millet bahçesine entegre edip, içine bir kültür merkezi, bir de gençlik merkezi yapacağız. Ayrıca bir ilke imza atarak, Mersin’in ilk engelli gençlik merkezini açıyoruz. Tüm bunları halkımızdan ve sizlerden aldığımız güçle yerine getiriyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”