Akdeniz Belediye Başkanı Gültak'tan, ‘öğretmenler Günü’ Ziyaretleri

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla, ilçe sınırlarında bulunan okulları ziyaret ederek; öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Gültak, eksikliği olan okullara gereken desteğin verilmesi ve tadilat çalışması yapılması için ilgili ekiplere de talimat verdi.

25 Kasım 2019 Pazartesi, 15:49
G: 25.11.2019 - 15:58
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak'tan, ‘öğretmenler Günü’ Ziyaretleri
-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberindeki Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ile birlikte ilçe sınırları içinde bulunan okullara, Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Gültak, okul bahçesine zeytin fidanı dikti

Başkan Gültak; ilk olarak Kazanlı Belediyesi Ortaokulu ile Kazanlı İsmail Kurtuluş İlkokulu’nu ziyaret etti. Kazanlı Ortaokul Müdürü Nihal Kurşun tarafından karşılanan Başkan Gültak daha sonra öğretmenler odasında bulunan öğretmenlerin yanına geçti, eğitimcilerin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü kutladı, çiçek verip ve çikolata ikram etti.

Başkan Gültak, okuldaki tadilat çalışmalarını inceledi

Bir süre öğretmenlerle sohbet eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, daha sonra günün anısına, Kazanlı Belediyesi Ortaokul’unun bahçesine zeytin fidanı dikti. Başkan Gültak, Kazanlı İsmail Kurtuluş İlkokulu’nu ziyaretinde, Akdeniz Belediyesi’nin desteği ve hayırsever bir vatandaşın da katkılarıyla, okluda devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden bilgi alan Başkan Gültak, okulun eksiklik ve ihtiyaçların en kısa sürede giderilmesi talimatını verdi.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; Kazanlı’nın ardından İhsaniye Mahallesi’nde bulunan Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geçti; burada kendisini karşılayan Okul Müdürü Fatma Has ile birlikte, okulun öğretmenleri ile bir araya gelerek onlara çiçek verdi, çikolata ikram etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren okul idarecileri ve öğretmenler, Öğretmenler Günü nedeniyle kendilerini unutmayıp ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”