Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan, Sokağa Çıkma Yasağında Sürpriz Doğum Günü Ziyaretleri

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında, Kültür Mahallesi’nde yaşayan 18 yaşındaki Meryem Çelik ile Gündoğdu Mahallesi’nde yaşayan 72 yaşındaki Kamile Ateşoğlu’na sürpriz doğum günü ziyaretleri gerçekleştirdi.

19 Nisan 2020 Pazar, 18:39
G: 19.04.2020 - 20:42
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan, Sokağa Çıkma Yasağında Sürpriz Doğum Günü Ziyaretleri
-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Koronavirüs salgınının (Covid19) yayılmasını önlemek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından, geçen Cumartesi-Pazar olduğu gibi bu hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma yasağında vatandaşlar için yine sokaktaydı.
Sokağa çıkma yasağından etkilenmesi muhtemel ihtiyaç sahibi vatandaşların başta ekmek ve gıda ürünleri olmak üzere, her türlü talebinin karşılanması için 7/24 çalışan belediye ekiplerinin sahadaki çalışmalarını denetleyen Başkan Gültak, ilçe sakini iki vatandaşa da sürpriz doğum günü ziyareti yaptı.
Başkan Gültak’tan sürpriz doğum günü ziyaretleri
Elinde pasta ile ilk olarak 72 yaşına giren Kamile Ateşoğlu adlı vatandaşı, Gündoğdu Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Başkan Gültak; evin avlusunda bir süre yaşlı kadın ile sohbet etti, bir isteği olup olmadığını sordu. Türkçe bilmeyen Kamile Ateşoğlu da Kürtçe yaptığı konuşmada, sürpriz ziyaret nedeniyle çok sevindiğini söyleyip teşekkür etti. Başkan Gültak, yaşlı kadının talep ettiği bazı ihtiyaçların da en kısa sürede kendisine ulaştırılacağını belirtti.
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, gün içerisinde, Kültür Mahallesi’nde yaşayan ve 18 yaşına giren Meryem Çelik’i de ziyaret ederek doğum gününü kutladı, pastasını teslim etti. Doğum günü kutlamasını, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle yapamadığın anlatan Meryem Çelik, Başkan Gültak’ın kendisini ziyareti ve doğum gününü kutlaması nedeniyle çok duygulandığını ifade ederek teşekkür etti.
Gültak, kriz masasına oturdu, gelen telefonlara baktı
Sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Gültak, Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kriz Masasına da oturarak, ilçe sakini vatandaşlar ile muhtarlardan gelen telefonlara baktı, talep ve şikâyetleri dinledi. Gelen talepleri tek tek not eden ve ekiplere ileten Başkan Mustafa Gültak, vatandaşlardan gelen isteklerin en kısa sürede yerine getirilmesi, şikâyetlerinin de çözümü için talimat verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”