Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Soğuk Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan M. Mustafa Gültak, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde sürdürdüğü sıcak asfalt kaplama çalışması ve Evci Mahallesi’nde gerçekleşen soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

04 Aralık 2022 Pazar, 11:27
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Soğuk Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
-

Başkan Gültak, “Yıllardır hizmete susamış olan Akdeniz, her türlü engelleme girişimine ve bize uygulanan defansa rağmen, özlemini çektiği hizmetlere kavuşuyor” dedi.

Ziyaretinde Başkan Gültak’ın etrafını saran Köselerli Mahallesi sakini kadınlar, geçmişte görmedikleri ve mahallelerini güzelleştirip çehresini değiştiren hizmetler nedeniyle mutluluklarını dile getirip Başkan Gültak’a teşekkür ettiler. Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Meclis Üyesi Tufan Nenni, Fen İşleri Müdürü Mehmet Bahar ve Köselerli Mahalle Muhtarı Nedim Bozoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Gültak, ilk olarak Köselerli’de sıcak asfaltla kaplanan ve planlamaya alınan sokakları inceleyip yetkililerden bilgi aldı. Başkan Gültak, asfalt serimi yapan ekiple de sohbet ederek bir sıkıntı veya talepleri olup olmadığını sordu.

“Her türlü defansa rağmen sıcak ve soğuk asfalt serimine başladık”

Köselerli Mahallesi’nin sokaklarında günlerdir devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Gültak; “Birçok engelleme girişimi ve Meclisimize borç yetkisi vermeme konusundaki defansa rağmen sıcak asfalt kaplama çalışmamıza Huzurkent’ten başladık. Fen İşleri Müdürlüğümüz, mahalle muhtarlarımızla görüşerek 65 mahallemizin tamamını planladı. Nitekim iki aydır sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışmalarımıza başlamıştık. Bu hafta da sıcak asfalt serimine başladık. Meclisimizdeki muhalif partilerin engelleme girişimine rağmen gelecek sene içinde de soğuk ve sıcak asfalt dökmeye devam edeceğiz. Akdeniz, yıllardır susamış olduğu hizmetlere kavuşuyor. Bunun ispatını da bugün burada hep birlikte görüyoruz” ifadelerini kullandı.

İkinci durak, yolları soğuk asfaltla kaplanan Evci Mahallesi…

Köselerli Mahallesi’nde yaşayan kadınların etrafını sarıp hatıra fotoğrafı çektirdiği ve alkışlar eşliğinde uğurladığı Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Evci Mahallesi’nin bahçe yollarında gerçekleşen kilometrelerce uzunluktaki soğuk asfalt çalışmalarını da incelemek üzere bölgeden ayrıldı. Yıllardır hasret kaldıkları hizmetlere kavuşmaları nedeniyle sevincini dile getiren Evci Mahallesi Muhtarı İsmail Çınkı; “Başkanımız mahallemize sahip çıkıyor. Onun talimatıyla yollarımıza soğuk asfalt döküldü. Mahallem adına Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gültak; “Sıcak ve soğuk asfaltı dökeceğiz dedik ve işte bugün döküyoruz!”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da yaptığı açıklamada; soğuk asfalt çalışmalarını, belediye bütçesinden 1 lira dahi harcamadan, kardeş belediyecilik protokolü ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alınan hibelerle gerçekleştirdiklerini vurguladı. “Tabi altyapı hizmeti sunmak kolay değil” diyen Başkan Gültak; “Bunun için ilk önce tesisleri kuracaksınız. Daha sonra da bu tesisleri çalıştıracak parayı bulacaksınız… Tesislerimizi, aldığımız hibe ve sözleşmelerle Akdeniz’e kazandırdık. Meclis’ten yetki istedik ancak CHP ve HDP’li meclis üyeleri bize yetki vermek istemedi. Tesislerin önünü kesmek istediler. Fakat biz buna rağmen ‘sıcak ve soğuk asfaltı dökeceğiz’ dedik. İşte bugün Akdeniz’de hem sıcak hem de soğuk asfalt kaplama çalışmaları hızlı bir şekilde yapılıyor. Hiç kimse merak etmesin, bu hizmetlerimiz devam edecek. Her türlü engelleme girişimine rağmen Akdeniz hizmet almaya devam edecek” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti