Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Belediye Personeli İle Toplantı Yaptı

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, yeni dönemde ilk toplantısını belediye personeli ile gerçekleştirdi.

13 Nisan 2019 Cumartesi, 19:30
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Belediye Personeli İle Toplantı Yaptı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Başkan Gültak, “Tek amacımız Akdeniz’de güzel hizmet ve projelere imza atarak, ilçemizin geri kalmışlığını ortadan kaldırmak ve Akdeniz’de yaşayan hiç kimseyi ötelemeden herkesi kucaklamaktır” dedi.
Belediyenin konferans salonunda düzenlenen toplantıya, personellerin yanı sıra, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve müdürler de katıldı. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz halkının teveccühü ile seçimi kazanarak görevi devraldıklarını ifade etti, Akdeniz ilçesinde artık yeni, hızlı ve kesintisiz bir hizmet döneminin başlayacağını vurguladı.
“Halkımıza hizmetkâr olmaya geldik”
Kapısının her zaman ve herkese açık olduğunu dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 5 yıl il başkanlığı, 1 dönem de milletvekilliği yaptığını hatırlatarak; “Hayatımdaki en kutsal konulardan bir tanesi de ekmek mücadelesidir. Hayatım boyunca hiçbir zaman kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Şunu bilmenizi istiyorum; Biz burada Akdeniz’de yaşayan insanlarımıza başkan değil, hizmetkâr olmaya geldik” dedi.
“Akdeniz’in geri kalmışlığını ortadan kaldıracağız”
Sözlerini; “Tek amacımız, Akdeniz’in geri kalmışlığını ortadan kaldırmak, Akdeniz’de güzel projelere hep birlikte imza atmak ve Akdeniz’de yaşayan herkesi kucaklamaktır” şeklinde sürdüren Başkan Gültak; “Yegâne amacımız budur ve 5 yıl boyunca da bunu yapmaya çalışacağım. İnsanların savundukları siyasi partileri, dili veya mezhebinin farklı olması beni ilgilendirmez. Hepsi benim için eşit mesafededir. Dolayısıyla ben sadece hizmet etmek istiyorum. Tabi ben tek başıma bir şey yapamam. Bu yükün altına birlikte gireceğiz. Bizler bir orduyuz. Ben sadece sizlerin kaptanlığını yapacağım” diye konuştu.
“Vatandaşlarımıza karşı daima güler yüzlü olacağız”
Başkan Gültak; temel felsefesinin ‘herkese eşit mesafede durmak ve eşit hizmet vermek’ olduğunun da altını çizerek; “Sizlerden de tek isteğim yüzünüzün devamlı gülmesidir. Gelen insanlarımıza tebessümle yaklaşmanız ve onlara güler yüz göstermenizdir. İşi olmayacaksa bile güler yüzle anlatacağız. Hiç kimseyi ötelemeyeceğiz. Belediye personeli olarak sizlerden bir diğer isteğim de mesai saatlerine dikkat etmenizdir. Sorun veya sıkıntınız olduğunda rahatlıkla yanıma gelebilir, benimle paylaşabilirsiniz” dedi.
“Tek hedefimiz Akdeniz’e hizmettir”
Hiçbir yöneticinin başarıyı tek başına elde etmesinin mümkün olmadığını da sözlerine ekleyen Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, ekip ruhunun önemine dikkat çekti. Başkan Gültak; sözlerini şöyle sürdürdü; “ Temel felsefemiz; hizmet, hizmet, hizmet… Sizlerden isteğim hızıma ayak uydurmanız. Güler yüz, iyi bir hız ve iyi bir tempo… Makamda pek oturmayacağım, sürekli sahada, çalışanlarımız ve halkımızla bir arada olacağım.
Hep birlikte başarılı, iyi ve güzel bir 5 yıl geçireceğimize inanıyorum. Beraber yürüyeceğiz bu yolları. Nasıl bir belediyecilik yaptığımızı da herkes biliyor. Şundan emin olun ki yakın zamanda tüm Mersin ve Akdeniz de bunu yaşayarak görecek. Tek hedefim başarıdır, Akdeniz’e hizmettir. Başarıya giden yolda da güçlü ve kararlı bir ekip istiyorum. Bu anlamda da sizlere güveniyor ve teşekkür ediyorum. Allah hepimizin yolunu açık etsin.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”