Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk Çalışmaları Denetledi, Vatandaşları Dinledi

Başkan Pamuk Bekirde, Dikilitaş, Civanyaylağı ve Karaduvar mahallelerini ziyaret ederek hem fen işleri ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetledi hem de vatandaşlarla sohbet ederek dile getirdikleri talep ve sorunları dinledi.

07 Ocak 2019 Pazartesi, 14:19
Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk Çalışmaları Denetledi, Vatandaşları Dinledi
-

Akdeniz Belediyesi, asfalt ve kaldırım eksiği olan bölgelerde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler eliyle bir yandan mahallelerin çehresini değiştirirken, öte yandan kentte son günlerde etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle çöken veya zarar gören sokaklarda da yenileme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
Akdeniz’i yeni bir görünüme kavuşturan hizmet ve çalışmaları yerinde denetleyen Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, hizmet anlamında ilçede el değmedik bölge bırakmadıklarını; muhtarlar ve vatandaşların taleplerinin yanı sıra, teknik ekiplerin saha incelemeleri sonucunda mahallelerde tespit edilen eksiklerin büyük oranda tamamlandığını ifade etti.
Başkan Pamuk; “Günü kurtarmanın değil, kaliteli ve uzun ömürlü hizmetin derdindeyiz”
Teknik ekiplerin mahallelerde aralıksız devam eden çalışmalarını yerinde denetlemek amacıyla Bekirde, Dikilitaş, Civanyaylağı ve Karaduvar mahallelerini ziyaret etti. Burada girdiği kahvehanelerde vatandaşlarla çay içip sohbet eden ve çeşitli konulardaki taleplerini dinleyen Başkan Pamuk, ortaya konan hizmet ve çalışmaları nedeniyle de belediyenin teknik ekiplerine teşekkür etti.
Başkan Pamuk; “Günü kurtaran değil, kaliteli ve çok uzun ömürlü bir asfalt kaplama hizmeti için ekip arkadaşlarımız çok yoğun bir mesai harcıyorlar. Geçmişte hizmet anlamında ihmal edilen mahallelerimize, gerçekten sağlam, kaliteli ve standart kalınlık ve yüksekliğe sahip asfalt dökülüp iş makineleri yardımıyla gerektiği kadar sıkıştırılıyor. Nitekim döktüğümüz asfalttan alınan karot örneklerinin analizi, ekiplerimizin yaptığı işin kalitesini ve ne kadar uzun ömürlü olduğunu ortaya koymaktadır” dedi.
Başkan Pamuk, gün içinde Dikilitaş Mahallesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Taziye Evi ve Karaduvar Mahallesi Kültür Merkezi binası inşaatlarına da geçerek, çalışmaların ne aşamada olduğu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret ettiği mahallelerde dile getirilen park taleplerini de dikkate alacaklarını belirten Başkan Pamuk, küçük çocukları da unutmadı, hediye ettiği çeşitli oyuncaklarla onları sevindirdi. Diğer yandan Dikilitaş, Civanyaylağı ve Karaduar mahalle sakinleri de yaşadıkları yerleri kışın su birikintileri ve çamur eziyetinden; yazın da toz ve topraktan kurtaran hizmet ve çalışmalar nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk ve fen işleri ekiplerine teşekkür ettiler.
 
Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk Çalışmaları Denetledi, Vatandaşları Dinledi
Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk Çalışmaları Denetledi, Vatandaşları Dinledi
Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk Çalışmaları Denetledi, Vatandaşları Dinledi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”