Akdeniz Belediyesi Hizmetleri İle Vatandaşa Moral Olmaya Devam Ediyor

Akdeniz Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek Projesi” ile ailelerin hayatını kolaylaştırırken, evde temizlik ve kişisel bakım hizmeti sayesinde de yüzlerce insanın gönlünü kazanmaya devam ediyor.

24 Şubat 2021 Çarşamba, 14:34
Akdeniz Belediyesi Hizmetleri İle Vatandaşa Moral Olmaya Devam Ediyor
-

Konuyla ilgili açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Bu zorlu pandemi sürecinde hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla, başlatılan ve önemli sosyal hizmetlerden biri olan “Hoş Geldin Bebek Projesi”; salgına rağmen aralıksız şekilde sürdürülüyor. Akdeniz ilçe sınırlarında 0-3 aylık bebekleri olan ailelere ulaşılarak, içinde ebeveynlerin yaşamını kolaylaştıran ve bebeğin birçok ihtiyacını karşılayan çok çeşitli ürünlerin bir arada olduğu çanta hediye ediliyor.

‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ ile 2 bin 553 aileye ulaşıldı
Pandemi koşullarını gözeten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Akdeniz’in tüm sokaklarını gezerek, yeni çocuk sahibi olan ailelerle kapıda buluşuyor. Proje sayesinde şu anda kadar ulaşılan aile ve bebek sayısı tam 2 bin 553’e ulaştı. Başkan Gültak; “Ulaştığımız yeni doğan bebek sayılarımız giderek artıyor. Bu projeden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız kendi mahalle muhtarlarına ulaşarak gerekli bilgileri alabilirler. Yavrularımızla ilgili temennimiz de ailelerine, vatana, millete hayırlı evlat olmalarıdır. Bizler ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Gültak; “Evde temizlik ve kişisel bakım hizmetimize ara vermeden devam ediyoruz”
Başkan Gültak; Akdeniz’de yaşayan yaşlı, engelli, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara da evde temizlik ve kişisel bakım hizmetinin ara vermeden sürdüğünü kaydederek, “225 evimiz rutin olarak temizlik hizmeti alırken, 82 vatandaşımız da evde kişisel bakım hizmeti aldı. Ekiplerimiz 1.243 kez evde temizlik hizmetimizi gerçekleştirirken, 740 defa da evde kişisel bakım hizmeti gerçekleştirmiştir. Şu ana kadar yüzlerce haneye konuk olan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışan ekip arkadaşlarımı bu konudaki özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Vatandaşlarımız istediği sürece her anında yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kadın ve Aile Hizmetleri ekiplerince, yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşların kişisel bakımı ve evlerinin temizliğinin yanı sıra, yaşlılık, dulluk veya engellilik maaşı bağlanması için gereken takip işlemleri de yapılıyor. Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı ile iletişime geçen ekipler, gıda temini için vatandaşların kayıtlarının yapılmasına aracı oluyor. “Evde Bakım ve Temizlik” hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, (0552-768 88 88) Whatsapp hattından ya da (0324-336 65 83) numaralı çağrı merkezinden yetkililere ulaşabilirler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor