Akdeniz Belediyesi İle Vakıfbank Metropol Şubesi Arasında Promosyon Protokolü İmzalandı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Vakıfbank Mersin Metropol Şube Müdürü Murat Münüsoğlu arasında imzalanan ve 4 yılı kapsayan protokol sayesinde, belediyenin 308 personeline 11 bin lira maaş promosyonu ödenecek.

25 Ocak 2022 Salı, 13:35
Akdeniz Belediyesi İle Vakıfbank Metropol Şubesi Arasında Promosyon Protokolü İmzalandı
-

Akdeniz Belediyesi’nin, kadrolu personelin maaşlarının yatırılacağı banka ve kadrolu personele ödenecek 2022-2026 sürecini kapsayan promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla yapılan ihale sonuçlandı. İhale sonucunda belediyenin personeline en yüksek maaş promosyonu ödemeyi teklif eden Vakıfbank arasında anlaşma sağlandı.
Belediye şirket personeline de 4 bin lira promosyon ödemesi yapılmıştı
Kadrolu personele yapılacak promosyon ödemesinin, 15 Mart 2022 tarihinde yapılacak maaş ödemesinden sonraki ilk hafta içerisinde yapılacağı belirtildi. Öte yandan, Akdeniz Belediyesi Personel A.Ş.’de çalışan personeli için de geçen yıl Haziran ayında imzalanan ve yine 4 yılı kapsayan protokol ile belediye şirketine bağlı 700 personel için kişi başına 4 bin lira tutarında promosyon ödemesi gerçekleşmişti.
Başkan Gültak; “Akdeniz Belediyesi yine bir ilke imza attı”
Akdeniz Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde bir konuşma yapan Başkan Mustafa Gültak; Vakıfbank Mersin Metropol Şubesi ile yapılan anlaşma nihayetinde imzaladıkları protokol ile belediyenin memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerine 11 bin lira tutarında banka promosyonu ödeneceğini ifade etti.
“Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, belediyemiz personelinin yararı için hareket ediyoruz” diyen Başkan Gültak; “Bu anlamda, belediyemizde görevli her bir çalışanımızın haklarını savunma noktasında da elimizden gelen bütün gayretleri sarf ediyoruz. Akdeniz Belediyesi, bugün yeni bir ilke daha imza atmıştır. Maaşlarını Vakıfbank’tan alacak olan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçi kardeşlerimiz, imzaladığımız bu protokol sayesinde tam 11 bin lira tutarında bir ödül, bir promosyon alacaklar. Personelimize ve belediyemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Münüsoğlu; “Müşteri memnuniyeti önceliğimiz”
Vakıfbank Metropol Şube Başkanı Murat Münüsoğlu da bugüne kadar Akdeniz Belediyesi ile çok verimli şekilde çalıştıklarını belirterek; “Gerek belediyemiz, gerekse personeli ile ilişkilerimiz hep iyi düzeyde oldu. Maaş protokol ihalesini de yeniden kazanmış olmaktan dolayı mutluyuz. Müşteri memnuniyeti, hem bankamız hem de şubemiz için öncelik arz etmektedir. Bu nedenle hem kuruma hem de çalışanlarına en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Belediyemize ve bankamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor