Akdeniz Belediyesi Makine İkmal Sahası Üretiyor! Birimdeki Üretim ve Tamiratlar Sayesinde Maliyetler Azalırken, Belediye de Tasarruf Sağlıyor

Akdeniz Belediyesi Makine İkmal Parkı’nda görevli personel; gerek ortaya koydukları farklı üretimleri, gerekse yıpranan araç ve gereçleri tamir ve yenilemeleri sayesinde belediyeyi yüksek bir maliyetten kurtarıyor.

06 Ekim 2020 Salı, 15:41
Akdeniz Belediyesi Makine İkmal Sahası Üretiyor! Birimdeki Üretim ve Tamiratlar Sayesinde Maliyetler Azalırken, Belediye de Tasarruf Sağlıyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Akdeniz Belediyesi Makine İkmal Parkı’nda bulunan tamir-bakım, oto elektrik, kaynak, lastik, tabela-boya ve marangoz atölyelerinde görevli personeller; dışarıya bağımlı kalınmadan sağladıkları üretim sayesinde; fen işleri, park bahçeler ile çevre koruma ve kontrol birimlerinin ihtiyacını duyduğu araç, gereç ve malzemeleri üretiyor, bu sayede belediyeyi büyük bir maliyetten kurtarıyor.
Ekipler; ayrıca belediyeye ait iş makinelerinin de aralarında bulunduğu onlarca aracın tamiri ve bakımı, demir-ahşap doğrama, kamelya ve bank üretimi ve montajı, çocuk oyun gruplarının tamiri, afiş ve panoların yazımı, çöp kamyonu ve konteynırların tamiri ve dezenfekte edilmesi gibi çalışmaları da yerine getiriyor.
Personelin yanı sıra, araç-gereç filosunun da güçlendiği makine ikmal sahasında görevli teknik ekipler; atölyede hem duyulan birbirinden farklı mobilyaları da üretirken, zarar gören her türlü araç, gereç, mobilya ve konteynıra da tamir ederek belediyeyi büyük bir maliyet kaleminden kurtarıyor, tasarruf sağlıyor.
Başkan Gültak; “İcracı hizmet birimlerimiz eşgüdüm içerisinde çalışıyor”
İcracı hizmet birimlerinin bir arada olduğu Makine İkmal Sahası’nın; belediyenin adeta kalbi gibi bir görev üstlendiğine dikkati çeken Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Söz verdiğimiz üzere, Akdeniz sakinlilerin bizden beklediği hizmetleri en kısa zaman içinde sunmak amacıyla, hizmet ve çalışmalarımız gece-gündüz demeden aralıksız ve tüm birimlerimizin eşgüdümüyle devam ediyor.
Belediyemiz bünyesinde bulunan araç, gereç ve iş makinelerinin azami verim alınacak şekilde çalıştırılıp bakım, onarım ve ikmallerinin planlı bir şekilde yürütülmesi, makine ikmal sahamızdan kontrol edilmektedir. Ayrıca araçlara görev verilmesi ile yedek parça değişikliklerinin sağlanması da burada yapılmaktadır.
Makine ikmal sahasında görevli personelimize, göstermiş oldukları yoğun emeklerinden ötürü teşekkür ediyor; ‘ellerine sağlık’ diyorum. Zira onların bu gayreti ve üretimi sayesinde belediyemiz birçok masraf ve gider kaleminden kurtuluyor. En sonunda da bu üretim süreci, halkımıza hizmet olarak geri dönüyor” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”