Akdeniz Belediyesi, Sadık Gültekin’i Öğrencilerle Buluşturuyor

Eğitim Uzmanı Gültekin, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yeni sınav sistemini anlatacak; doğru tercihleri nasıl yapabileceklerini açıklayacak.

06 Şubat 2018 Salı, 10:43
Akdeniz Belediyesi, Sadık Gültekin’i Öğrencilerle Buluşturuyor
-

Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk, üniversite sınavlarında başarılı olmak ve meslekte doğru tercihi yakalamak isteyen gençleri semineri dinlemeye davet etti.
Mersin’de, çocuk ve gençlerin eğitimine her alanda destek vermeye devam eden Akdeniz Belediyesi, bu kez de Öğretim Görevlisi ve Eğitim Danışmanı Sadık Gültekin’i Mersinli öğrencilerle buluşturuyor. Akdeniz Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek seminerde Eğitim Uzmanı Sadık Gültekin, “Yeni Sınav Sistemi ve Doğru Tercih” konulu sunumunda, öğrencilere sınavlarda başarının anahtarını anlatacak.
Seminerde, üniversiteye hazırlanan öğrencilere yeni sınav sistem hakkında bilgiler verilecek ve onların motivasyonlarını arttırmak, iyi bir üniversite ve doğru mesleği seçmelerine destek olmak amacıyla bir sunum yapılacak. Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, seminer hakkında yaptığı açıklamada, özellikle liselerde okuyan ve mezun olan öğrencileri seminere katılmaya davet etti.
Başkan Muhittin Pamuk; “Eğitim Danışmanı Sayın Sadık Gültekin’in vereceği seminerin, en değerli varlığımız ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim yaşamına ve gelecekte verecekleri kararlara çok önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Bu seminer sayesinde öğrencilerimiz, değişen üniversite sınav sistemi ve tercih etmeyi düşündükleri mesleklerle ilgili aydınlatıcı bilgilere ulaşabileceklerdir” dedi.
Sözlerini; “Üniversite sınavları, gençlerimizin geleceği için bir dönüm noktasıdır” diyerek sürdüren Başkan Pamuk, “Bu tür aydınlatıcı seminerler, başarıya giden yolda önümüze çıkabilecek engellerin nasıl ortadan kaldırılacağını göstermesi açısından büyük öneme sahiptir. Bu seminerden elde edecekleri bilgiler sayesinde gençlerimiz, gerek üniversite gerekse de meslek seçiminde kendilerinden çok daha emin ve kararlı bir şekilde hareket edebileceklerdir. Üniversite okumak isteyen bütün gençlerimizi seminerimize davet ediyor, girecekleri sınavlarda şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

8 Şubat 2018 / Mersin Kültür Merkezi / 13:30
Akdeniz Belediyesi’nin katkılarıyla organize edilecek olan; Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Görevlisi olmasının yanı sıra ve okullarda eğitim danışmanlığı ve halen bazı ulusal kanallarda da eğitim üzerine programlar yapan Eğitim Danışmanı Sadık Gültekin’in konuşmacı olarak katılacağı “Yeni Sınav Sistemi ve Doğru Tercih” adlı seminer, 8 Şubat 2018 Perşembe günü, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Mersin Kültür Merkezi’nde, saat 13:30’da düzenlenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı