Akdeniz Belediyesi, Şehit Ailelerinin Evini Yeniliyor

Şehitlerin hatırasına sahip çıkan Başkan Gültak’ın, şehit ailelerine maddi ve manevi desteği devam ediyor. Kıbrıs’ta, vatani görevini yaparken şehit olan Naci Bozoğlu’nun annesi Leyla Bozoğlu’nun evi, Gültak’ın talimatıyla yenileniyor.

09 Ekim 2019 Çarşamba, 10:03
Akdeniz Belediyesi, Şehit Ailelerinin Evini Yeniliyor
-

Şehit ailelerine özel bir önem veren, onları yalnız bırakmayıp sahip çıkan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, her fırsatta şehit ailelerini ziyaret ediyor, varsa talep ve sıkıntılarını gidermeye çalışıyor. Nitekim Başkan Gültak’ın talimatıyla, Bolu’da 33 yıl önce şehit düşen Fadıl Alnıaçık’ın eşi Nurcan Alnıaçık’ın, Hal Mahallesi’nde bulunan evi, geçen haftalarda baştan sona yenilenmişti. Başkan Gültak; bu kez de Kıbrıs’ta; 25 yılı aşkın süre önce vatani görevi sırasında şehit olan Naci Bozoğlu’nun annesi; 74 yaşındaki Leyla Bozoğlu’nun, İhsaniye Mahallesi’nde bulunan evinin tadilatının yapılması talimatını verdi, ekipler harekete geçti.

Başkan Gültak; “Şehit ailelerimiz, her şeyin en güzeline layık”
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, şehit annesi Leyla Bozoğlu’nun evini ziyaret etti, yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Şehit annesi ile bir süre sohbet eden Başkan Gültak, “Şehitlerimizin aileleri için ne yaparsak yapalım azdır. İnşallah bundan sonra çok daha güzel ve ferah bir şekilde evinde oturursun. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Vatan için, ülkemizin güvenliği için toprağa düşen şehitlerimizin bizlere emanetisiniz.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, büyük bir devlettir, şehit ve gazilerini asla unutmaz. Bütün şehitlerimiz gibi, bu vatan için 20, 30 veya 40 yıl önce şehit olan insanlarımızı da asla unutmayacağız, onların hatırasını geleceğe taşıyacağız. Şehit ve gazilerimizin ailelerine, elimizden gelen her türlü imkân ve desteği sunmaya devam edeceğiz. Saygıdeğer şehit ailelerimizin, en iyi imkânlarda yaşamını sürdürebilmesi bizim için büyük bir görev ve sorumluluktur” diye konuştu.
Şehit annesinden Başkana teşekkür…
Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalarda; evin 5 kapısı yenisiyle değiştirildi, odalar ve dış cephe boyandı. Mutfağın tezgâh mermeri ile alt dolapları da yenilenirken, zarar gören oda duvarları alçı ve sıva ile kaplanıp güçlendirildi. Evindeki yenileme çalışmasını memnuniyetle izleyen Şehit Annesi Leyla Bozoğlu, Başkan Gültak’a teşekkür etti. Eşi Mehmet Bozoğlu’nu 13 yıl önce kaybettiğini anlatan Şehit annesi; “Başkanımızdan Allah razı olsun. Maddi yokluk nedeniyle yıllarca evime bakım yaptıramadım Ama Başkanımız, sağ olsun evimizi yeniledi. Hatırlanmak güzel bir şey, çok duygulandım, Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”