Akdeniz Belediyesi’nden Çocuklar İçin En Güzel Hediye

Akdeniz Belediyesi tarafından; bir sitenin bahçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nedeniyle kutlama etkinliği düzenlendi. Başkan Gültak da etkinliğe katılarak, çocukların bayram sevincine ortak oldu.

24 Nisan 2020 Cuma, 13:52
G: 24.04.2020 - 13:55
Akdeniz Belediyesi’nden Çocuklar İçin En Güzel Hediye
-

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Yeni Mahalle’de bulunan Yenikent Sitesi’nde, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman’ın da katıldığı etkinlikte Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, balkonlardan sepet sarkıtan çocuklara TRT Çocuk Dergisi ve oyuncaklar hediye etti.
Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler gereği, sosyal mesafenin korunduğu etkinliğe, çocuklar ve aileleri de evlerinin balkonlarından eşlik etti. Siteye girişinde alkışlarla karşılanan Başkan Gültak, balkonlarda bekleyen vatandaşlara seslendi; “Bizlere bu güzel günleri hediye eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan uğruna canlarını veren kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. Meclisimizin açılışının 100’üncü yılını gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Atatürk; bu vatanı çocuklarımıza armağan ve emanet etti, zira Gazi Meclisimizin açıldığı günü de onlara bayram ilan etti” dedi.
“Gelecek güzel günlerde yine hep birlikte bayramı kutlayacağız”
Koronavirüs salgını nedeniyle, zor günlerden geçildiğini de kaydeden Başkan Gültak, “Gün bunu gerektiriyor. Bugün böyle biraz uzaktan bayramı kutlayacağız. Ama gelecek günlerde çok daha coşkulu ve güzel kutlayacağımıza inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi tedbirlere uyarsak, Ramazan bayramında çifte bayram yapacağız inşallah. Size söz veriyorum çocuklar; bu virüsü atlatalım, parklarımızda beraber oyunlar oynayacağız, birlikte festivaller düzenleyeceğiz” diye konuştu.
Etkinlikte, balkonlarda bulunan çocuklar ve aileleri de hep birlikte İstiklal Marşı okuyup, şarkılar söylediler, ellerindeki bayrakları dalgalandırdılar. Site bahçesi içinde palyaçolar da çocuklar için çeşitli gösteriler düzenledi. Diğer yandan; kentin cadde ve sokaklarını araçlarla gezen belediye ekipleri, vatandaşlara bayraklar dağıttı, araçlardan çalınan şarkılarla da bayramın coşkusu tüm kente yayıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”