Akdeniz Belediyesi’nin, Okullara, İbadet Yerleri ve Mezarlıklara Yönelik Bakım, Onarım Ve Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı boya ekipleri, Çilek Mahallesi’nde bulunan Sosyal Hizmetler İlkokulu'nun sınıflarında boya ve badana çalışması yaptı.

21 Haziran 2019 Cuma, 11:49
Akdeniz Belediyesi’nin, Okullara, İbadet Yerleri ve Mezarlıklara Yönelik Bakım, Onarım Ve Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor.
-

Diğer bir ekip ise, Adanalıoğlu’nda bulunan Eylül Parkı içindeki tuvaletin duvarlarını boyayıp yapıyı yeniledi. Park-Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de aynı parkın içindeki yürüyüş yollarında yenileme ve beton dökümü çalışması başlattı.
Çay ile Karacailyas mahalleleri arasındaki bağlantı yoluna dökülen tonlarca moloz ve atık da Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından iş makineleri yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılıp iş makineleri yardımıyla bölgeden çıkarıldı.
Öte yandan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ise, daha temiz bir Akdeniz için kent merkezi ve kırsal mahallelere yönelik hizmet ve çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Camili Mahallesi’nde bulunan türbe ve mezarlığın çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
“Eğitim alanına özel önem veriyoruz”
Merkezine insanı alan ‘Gönül Belediyeciliği’ şiarıyla, Akdeniz ve Mersin’de hayatı güzelleştiren ve kolaylaştıran hizmet ve çalışmaların artarak süreceğini vurgulayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Eğitim; çok özel önem verdiğimiz, büyük hassasiyet gösterdiğimiz bir alandır. Bu nedenle yaz tatilinin başladığı bugünlerde ihtiyaç duyan okul binalarımızın boya, badana ve tadilat çalışmaları ekiplerimiz tarafından yerine getirilecek.
Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, çocuklarımızın daha sağlıklı ve düzenli bir ortamda eğitim ve öğretim alabilmelerini sağlamak amacıyla Akdeniz sınırlarında bulunan eğitim yuvalarına yönelik her türlü katkı ve desteğimiz artarak sürecek” diye konuştu.
Başkan Gültak, vatandaşların; daha nezih bir ortamda ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilmeleri amacıyla da ilçe sınırlarında bulunan camilere, türbe, ziyaret ve mezarlıklara yönelik bakım ve temizlik çalışmalarının da aralıksız ve yoğun şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”