Akdeniz Muhtarlar Federasyonu’ndan Başkan Gültak’a Teşekkür Ziyaret

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret eden Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Yönetimi; muhtarlarla birlik, beraberlik ve uyum içerisindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

04 Ekim 2019 Cuma, 13:34
Akdeniz Muhtarlar Federasyonu’ndan Başkan Gültak’a Teşekkür Ziyaret
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ziyarete; Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Osmaniye Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Kama, Çukurova Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Tokgöz, Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün, Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü ve Akdeniz'e bağlı muhtarlar da eşlik etti.
Başkan Gültak’a teşekkür…
İki dönemdir Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Akdeniz Federasyon Başkanlığı ve aynı zamanda Hatay Muhtarlar Derneği Başkanlığı yapan Mahmut Gülcü; muhtarlarla değerlendirme toplantısına katılmak üzere kente geldiklerini ifade ederek, “Mersin’i ziyaretimizde, Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak'ın da misafiri olduk. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanımız Bekir Aktürk'ün selamını da getirdik. Muhtarlardan desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, buradan şükranlarımı iletiyorum. Akdenizli muhtarlarla uyum ve birlik içindeki çalışmalarından dolayı Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Gültak'a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“Kadın muhtarlarımızın sayısının artmasını istiyoruz”
Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da, muhtarların, belediyeler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünün altını çizdi, muhtarlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Gültak; “Muhtarlarımızın kalplerinde; memlekete hizmet, vatan, millet sevgisi var. Sayın Cumhurbaşkanımızın, muhtarlarımızın hizmet ve yaşam standartlarının yükseltmesinin büyük bir memnuiyet yarattığını görüyorum. Yeni yasalarla birlikte, muhtarlarımızın daha rahat bir ortamda çalıştığını, bunun da muhtarlarda büyük bir memnuniyet sağlamıştır. Muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz ve onlara yönelik güzel faaliyetlerimiz var. Muhtarlarımızı önemsiyor ve onlarla sürekli diyalog içindeyiz. Bunun yanında kadın muhtarlarımızın sayısının artmasını da temenni ediyoruz” diye konuştu.
Ziyarette; Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü de söz alarak; “Kentimizi ziyaretlerinden dolayı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanımız Mahmut Gülcü'ye ve bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Gültak'a ben de teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”