Akdenizli Tenisçilerden Büyük Başarı

Akdeniz’in raketleri, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turnuvası’ndan” 2 kupa ve 1 madalya ile döndü.

31 Ekim 2019 Perşembe, 09:43
Akdenizli Tenisçilerden Büyük Başarı
-

Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan Tenis Kulübü öğrencileri, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce, 19-20 ila 26-27 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlediği ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 13+ Yaş Tenis Turnuvası’ndan 2 kupa ve 1 madalya ile döndü.
Toplam 28 sporcunun katıldığı tenis turnuvasında, Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün Uzman Tenis Eğitmeni Cevdet Özdemirtaş’ın yetiştirdiği sporculardan Kahraman Gümüştekin 2’nci grup 1’incisi; Murat Korkmaz 1. Grup 2’ncisi, Selçuk Efe Soylar ise yine 2’nci grup 3’üncüsü olarak turnuvayı tamamladı. Akdenizli Raketler, bu başarıyla birlikte turnuvadan 2 kupa ve 1 madalya ile ayrıldı. Akdeniz’in tenisçileri, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Tenis Federasyonu tarafından birkaç ay önce düzenlenen turnuvalardan da önemli derecelerle dönmüştü.
Başkan Gültak; “Sporun her dalını destekliyor, çocuklarımızı spora teşvik ediyoruz”
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; turnuvadan madalya ve kupalarla turnuvadan dönen tenis sporcularını ve Tenis Eğitmeni Cevdet Özdemirtaş’ı tebrik etti. Sporun ve sporcunun daima yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Gültak, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı sokağın risklerinden korumak için üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz. Çocuklarımıza, yılın 12 ayı kesintisiz bir şekilde profesyonel tenis eğitmeni tarafından ücretsiz tenis kursu veriyor, geleceğin raketlerini yetiştiriyoruz. Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı içinde yer alan tenis kortumuzda, bugün itibariyle 6-18 yaş aralığında 65 sporcumuzun katılımıyla ücretsiz tenis eğitimleri devam ediyor. Çocuklarımız ve gençlerimizin, hem yaşam boyu sporlarını yapmalarına imkân sağlıyor, hem de kort tenisini öğretip tenis kültürünü onlara aşılıyoruz” dedi.
Başkan Gültak’a teşekkür…
Yetiştirdiği tenis kursiyerlerinin kazandığı kupa ve madalyaların; elde ettiği başarıların kendisini çok mutlu ettiğini ve gururlandırdığını ifade eden Tenis Eğitmeni Cevdet Özdemirtaş ise; “Bugüne kadar sayısız başarılara imza atan Akdenizli tenis sporcusu gençlerimiz ve çocuklarımız, 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası’ndan da elleri boş dönmeyerek, başarılarına bir yenisini ekledi. Gençlerimize bu imkânı sağlayan Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a ve Akdeniz Belediye Spor Kulübü yönetimine, sporcu gençlerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”