Aksaray Eşmekaya'da Meydana Gelen Tır Kazasında Sürücü Rıza Er Hayatını Kaybetti

Aksaray Eşmekaya'da yaşanan kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tır devrildi ve sürücü kabin altında kalarak hayatını kaybetti.

Aksaray Eşmekaya'da Meydana Gelen Tır Kazasında Sürücü Rıza Er Hayatını Kaybetti
Aksaray Eşmekaya'da yaşanan kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tır devrildi ve sürücü kabin altında kalarak hayatını kaybetti.
Google News'te Abone Ol

Kaza, Aksaray - Konya kara yolu Eşmekaya beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Konya'dan Batman'a dondurulmuş bağırsak taşımak amacıyla yola çıkan Rıza Er, 68 BR 40** plakalı tır ile ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan tır, önce bariyerlere çarptı, ardından yola devrildi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve İl Afet Acil Durum (AFAD) ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri, kabin altında sıkışan sürücüyü kurtarmak için uzun süren bir çalışma başlattı. Maalesef, yapılan çalışmalar sonucunda sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde gerçekleştirilen incelemelerin ardından, Rıza Er’in cansız bedeni otopsi işlemleri için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Olayın detayları ve sorumluluğu hakkında yapılacak araştırmaların sonuçları merakla bekleniyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin