Alanya Antalya'da Tatilcilerin Deniz ve Güneşle Keyifli Anları

Alanya'da tatilciler, 33 derece hava sıcaklığı ve 29 derece deniz suyu sıcaklığı ile plajlarda yoğunluk oluşturdu. Kleopatra Plajı başta olmak üzere birçok plajda renkli görüntüler yaşandı.

Alanya Antalya'da Tatilcilerin Deniz ve Güneşle Keyifli Anları
Alanya'da tatilciler, 33 derece hava sıcaklığı ve 29 derece deniz suyu sıcaklığı ile plajlarda yoğunluk oluşturdu. Kleopatra Plajı başta olmak üzere birçok plajda renkli görüntüler yaşandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yaz sezonunun en yoğun günleri yaşanırken, tatilciler sabah saatlerinden itibaren plajları doldurdu. Hava sıcaklığının 33 dereceye kadar yükselmesi ve nem oranının yüzde 70'lere ulaşması, turistleri Akdeniz'in serin sularına yönlendirdi. Özellikle Kleopatra Plajı, yerli ve yabancı tatilcilerin yoğun ilgisini çekti. Plajda şezlonglar büyük ölçüde dolarken, denize girenlerin yarattığı kalabalık dikkat çekti. Çocuklar sahilde oyun oynarken, aileler gölgelik alanlarda dinlenmeyi tercih etti.

Alanya açıklarında düzenlenen günlük tekne turları da sıcak havayla birlikte yoğun ilgi gördü. Akdeniz’in masmavi sularına açılan gezi teknelerinde tatilciler, Alanya'nın eşsiz manzarasının tadını çıkardı. Tur programları kapsamında verilen yüzme molalarında denize giren turistler, serinleme fırsatı buldu. Ayrıca, tatillerini ölümsüzleştirmek isteyen tatilciler bol bol fotoğraf ve video çekti. Sahil bandında yürüyüş yapan vatandaşlar ve turistler, güneşli havayı değerlendirerek deniz manzarası eşliğinde vakit geçirdi.

Mersin'den tatil için Alanya'ya gelen Kemal Yılmaz, "Ailemle birlikte tatil için Mersin’den geliyorum. Alanya gerçekten çok güzel bir yer. Farklı bir atmosferi var. Alanya’daki insanlar daha bilinçli. Biraz nemli bir hava ve sıcak var. Denizi çok güzel. Alanya’yı çok seviyoruz" dedi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin