Ali Boltaç: "Engellileri Bir Gün Değil, Her Gün Hatırlamak Gerekir"

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Tarsus Sakatlar Derneği ve Görme Engelliler Derneği’nde gerçekleşen programa katıldı.

03 Aralık 2019 Salı, 13:26
Ali Boltaç: "Engellileri Bir Gün Değil, Her Gün Hatırlamak Gerekir"
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Kültür Park içerisinde bulunan Tarsus Sakatlar Derneği ve Görme Engelliler Derneği’nde gerçekleştirilen programa katılan Ali Boltaç, ardından Tarsus Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleşen programa katılım gösterdi.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir, Tarsus Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, daire amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı etkinlikte Tarsus Sakatlar Derneği Başkanı Ali Çelik ve Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikri Topuz, selamlama konuşması yaptılar.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’da söz alarak, engelli vatandaşların toplumsal hayatta, yaşam koşullarının kolaylaştırılması adına herkese görev düştüğüne işaret etti.

“Tohum toprağın bağrına, engelli bireyde topluma emanettir”

Burada dernek üyeleriyle yakından ilgilenen Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, verdiği mesajda, “3 Aralık, engelli bireylerimizin sosyal farkındalıklarını ortaya çıkarma adına bir fırsattır. Toplumsal hayatta en önemli sorun engelli bireylere engel olmaktır! Şunu unutmamak gerekir ki tohum toprağın bağrına, engelli bireyde topluma emanettir. Bu nedenle hep birlikte engelleri aşmamız gerekir” şeklinde konuştu.

Özel eğitim öğrencileriyle de bir araya geldi

Ali Boltaç, Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gün dolayısıyla gerçekleşen programa da iştirak etti.

Burada Okul Müdürü Mustafa Erdoğan ve öğretmenler tarafından karşılanan Boltaç, özel eğitim alan öğrencilerle de bir araya geldi. Çocuklarla bir araya gelmekten dolayı oldukça mutlu olan Ali Boltaç, okul idaresine “Sizlerin her zaman yanınızdayız. Bize bir şey düşerse yapmaya hazırız” mesajını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti