Ali Cumhur Taşkın Kimdir?, Mersin 26. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı

26. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili 3. Sıra adayı Ali Cumhur Taşkın Kimdir?

18 Eylül 2015 Cuma, 17:56
G: 18.09.2015 - 21:55
Ali Cumhur Taşkın Kimdir?, Mersin 26. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı
-

Orman Mühendisi olduğunu öğrendiğmiz Ali Cumhur Taşkın aynı zamanda Tarsuslu, Ali Cumhur Taşkın 1 Kasım 2015 erken genel seçimlerinde AK Parti Mersin 3. sıra milletvekili adayı gösterildi

 

Ali Cumhur Taşkın Kimdir?
 
1967 yılında Tarsus'un Cinköyünde dünyaya geldim çocukluğum Tarsus'un Sarıkoyak köyünde geçti. İlk,orta ve lise tahsilimi Tarsus'ta tamamladım. 1988 yılında İ.Ü Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden mezun oldum. Aynı yıl Çamlıyayla Orman İşletme Şefliğinde Mühendis olarak çalışmaya başladım. 1988 Aralık - 1990 Mart arası Yedek Subay olarak askerlik görevimi yaptım. 1991 yılında İ.Ü Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisans eğitimine başladım. Tarsus Orman İşletmesinde Orman Yangınları ve Önleme Tedbirleri konulu Yüksek Lisans tezini hazırlayarak Orman Yüksek Mühendisi unvanını aldım.
 
1991-1992 yıllarında Tarsus Orman İşletmesinde mühendis olarak çalıştım. 1992 yılında Ankara Orman Bölge Müdürlüğünde mühendis olarak memuriyete başladım. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler aldım.
 
2001 yılında MEMURSEN konfederasyonuna bağlı Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikasının (TOÇBİR SEN) kuruculuğunu ve yönetim kurulu üyeliğini yaptım.
Ankara Orman Bölge Müdürlüğünde Koruma Şube Müdürlüğü yaparken Şube Müdürü görevimi bırakarak 2003-2005 yıllarında TOÇBİR SEN sendikasının genel başkanlığını yaptım. Profesyonel sendikacılık yaptığım süreçte çalışanlarımızın  haklarının korunması ve geliştirilmesi ile ilgili raporları hükümet yetkililerimize vererek sektörün gelişmesine katkı sağladım.
 
Mersin İlçelerini ve Köylerini Kalkındırma Birliği Derneğinin Genel Başkanlığını yürütmekteyim.
 
Orman Mühendisleri Birliğinin Genel Sekreterliğini yapmaktayım.
Tüketiciler için kolaylık ve dikkatli kullanılmadığı zaman çok tehlikeli olan, ekonomimizde kayıt dışının önlenmesinde etkili olan kredi kartlarının daha verimli kullanılmasını ve kullanıcıları bilinçli hale getirilmesi ile ilgili Kredi Kartı Kullanıcıları Birliği Derneğinin kurulmasında aktif rol aldım ve halen bu derneğin genel başkanlığını yürütmekteyim.
 
Orman Genel Müdürlüğü Orman Koruma ve Yangınla Mücadele Başkanlığında Yüksek Mühendis olarak çalışmakta iken 23. dönem Milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettim. Aday gösterilemediğim için tekrar memuriyete döndüm. Orman Genel Müdürlüğü Yangınla Mücadele Daire Başkanlığında yüksek mühendis olarak çalışmakta iken 26. Dönem milletvekilliği aday adaylığını için tekrar istifa ettim. Genel merkezimin uygun gördüğü ve takdiri ile 26. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili 3. sıradan aday gösterildim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
kokluermustafa@gımail.com
17:55
20 Ağustos 2018 Pazartesi
selamınaleyküm sayın vekilim mersin yenişehir cumhuriyet mah 1601 sk ta ikamet 88 yaşındaki çok yaşlı annem ve 70 yaşında doguştan özürlü sürekli yüzde 94 devlet sosyal yardımlaşmadan hasta bezi dışında yardım alamıyorlar tek gelirleri babamdan kalan 1500 tl emekli maaşlarıdır yardım için ilgilerinizi bekler teşekkür ederim
176.235.247.129
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”